daha birde intikam alacak bahar.
daha birde intikam alacak bahar.
Sanırım sende sıkıntıdan yada stresten izliyorsun.Saftirik bahar sonunda öğrendi.
İnanmamak için ne uğraşıyor.
Ayy bomba patlıyor gelin.@yatutarsa @Harunnn60
Baharın yürüyüşü bile değişmiş
Anladım.Yok fragmanı gördüm. Sonunda 60 bölümdür beklenen sahne var deyip açtım.@Harunnn60
Bahar'ın Nuran'ın mezarını dağıttığı sahne güzeldi.@sokak sanati
Uzatmasınlar artık bir zahmet.Bahar safozu bu bölüm baya iyiydi.Reytingler ne oldu acaba.8 alması lazım ama konuyu çabuk harcadılar. Direk Bahar'ın öğrenmesi yerine en son bahar öğrense daha iyi olurdu.
Uzatmasınlar artık bir zahmet.Mehmet Emir'in parayı fırlattığı sahne de güzeldi.
Bence İsmail'e de bu bölüm bir replik yazmış olalım diye öyle araya sıkıştırdılar onuBöyle de çok hızlı oldu. Her karakterin ayrı ayrı öğrenmesi falan daha tatlı olurdu.
İsmail orada Einstein'lık yapıp siz Bahar'ın hayatını mi çaldınız deyip kaçtı yaa orası komediHayır insan şaşırır sorar. İlk kez öğreniyor bir de. Senaryo bazen çok saçma ilerliyor.
hülya kim beehülya sosyetik bir kadın olmasına rağmen efsunun tutuklandığını duyunca parlak görmüş @Çiğdem- gibi oldu
dizinin pis halası kocası bunu genç kızla aldatıp fransaya kaçtı bu da delirdihülya kim bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?