Fitnat kimdi ?aynen ya baya iyiydi. fitnat keşke biraz daha kalsaydı
Fitnat kimdi ?aynen ya baya iyiydi. fitnat keşke biraz daha kalsaydı
Hehapishanedeki hanım ağa
Sonunda sende bu başarıya kayıtsız kalamadın dimi ?Haftaya ben de başlıyorum bu diziye.
Babaannem izlerken bende takıldım bayağı heyecanlı dizi tam benim tarzım yani.Heevt keşke biraz daha hapishane de kalsalarda o hapishanede ki hanım ağa bunları yola getirirdi
Sonunda sende bu başarıya kayıtsız kalamadın dimi ?
Benimde annem ilk sezon izliyordu bende ne saçma dizi diyordum o zman reytingleri bu kadar iyi değildiBabaannem izlerken bende takıldım bayağı heyecanlı dizi tam benim tarzım yani.
çok iyi bir kararBabaannem izlerken bende takıldım bayağı heyecanlı dizi tam benim tarzım yani.
Aynen Yeşim çok iyi oynuyor cidden zaten her rolün üstesinden gelebilecek bir oyuncu Domuşuk Sevim olsun Doktor Fikret olsun.Benimde annem ilk sezon izliyordu bende ne saçma dizi diyordum o zman reytingleri bu kadar iyi değildi
Sonra bu sezon bende bakayım dedim valla baya heyecanlı
Yeşim Ceren Bozoğlu döktürüyor resmen kadın oynamıyor yaşıyor adeta
MY'den sonra 2. ortak dizimiz olacak.çok iyi bir karar
Ilk bölümden mi başlayacaksin yoksa daha önceden izledin mi ?Aynen Yeşim çok iyi oynuyor cidden zaten her rolün üstesinden gelebilecek bir oyuncu Domuşuk Sevim olsun Doktor Fikret olsun.
MY'den sonra 2. ortak dizimiz olacak.
İlk bölümden.Ilk bölümden mi başlayacaksin yoksa daha önceden izledin mi ?
daha niceleri olur inşallahAynen Yeşim çok iyi oynuyor cidden zaten her rolün üstesinden gelebilecek bir oyuncu Domuşuk Sevim olsun Doktor Fikret olsun.
MY'den sonra 2. ortak dizimiz olacak.
İnş cnm yha. .ss Kösem var daha.daha niceleri olur inşallah
TamamHayır erteleme kararı aldım. Yabancı dizi ve film izliyorum geceleri artık.
allah yar ve yardımcımız olsun böyle kızlarla karşılaşmamak içinşüphesiz efsun dizi tarihinin en kezo karakteri
amin aminallah yar ve yardımcımız olsun böyle kızlarla karşılaşmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?