O Hayat Benim 3.Sezon Onayını Aldı!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray ve Yeşim Ceren Bozoğlunun paulaştığı Pazar akşamlarının reyting rekormeni dizisinin bu sezon sonunda 'sezon finali' yapacağı ortaya çıktı.
Dizinin dün yayınlanan yeni bölümünün ardından O Hayat Benim resmi twitter sayfasından dizinin asıl hikayesinin yeni başlayacağını ve gelecek sezonda da devam edeceğini duyurdu.
O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı 20.15'te FOX'ta!
1526763_10201570881141245_1179630819_n.jpg

2 sezon bence bir dizi için ideal, zaten şu anki reytingleri de öyle çok iyi değil o yüzden tadında bitirseler iyi olurdu. Zaten diziyi de az çok biliyorum, senaryo bir konu üzerine yoğunlaşmış durumda önümüzdeki sezon mecbur farklı konular işlerlerse dizi çok büyük düşüş yaşar.

Geçen sezon da asıl hikaye 2. sezonda başlayacak diyorlardı. :F

Gelecek sezon düşüş yaşayabilir keşke tadında bitse. :)

Sevenleri için iyi bir haber, ama hazır reytingleri de düşüş yaşamaya başlamışken sezon sonunda bitmesi daha doğru olabilirdi.

burdan 3. sezon onayı aldığı sonucuna varamayız bence. :) ama fox tv dizilerinin reytingi dip yapana kadar yayınladığıda bir gerçek. :)

Daha Bahar ile Efsun'u öğrenmedi kimse. Her bölüm 2 kişi öğrense bile dizi 1 sezonu çıkarıyor.:F Devam etmesini bekliyordum zaten.:X

dizi 2.sezon olmadı ki geçen sezon sonu başlamadı mı? 100.bölümde bitirsinlr:X

burdan 3. sezon onayı aldığı sonucuna varamayız bence. :) ama fox tv dizilerinin reytingi dip yapana kadar yayınladığıda bir gerçek. :)
Resmi twitter adresi söyledi :)

2 sezon bence bir dizi için ideal, zaten şu anki reytingleri de öyle çok iyi değil o yüzden tadında bitirseler iyi olurdu. Zaten diziyi de az çok biliyorum, senaryo bir konu üzerine yoğunlaşmış durumda önümüzdeki sezon mecbur farklı konular işlerlerse dizi çok büyük düşüş yaşar.
Aslında Mart ayında başlamıştı 3 ay yayınlandı sezon finali yani devam etse 2.5 sezon olacak :D

berbat karar dizi zaten dustu uzatmanin anlami yok

Resmi twitter adresi söyledi :)

Aslında Mart ayında başlamıştı 3 ay yayınlandı sezon finali yani devam etse 2.5 sezon olacak :D
Mart idi mi? Ben daha önce başlamıştı diye hatırlıyordum. :D
Geçen sezon tekrarlarına bakıyordum, bu sezon da birkaç defa denk geldim. Aynı konu üzerinde dön dolaş yapıyorlar hep, hala çözülmedi mi o olay? Evin bahçesindeki yaşlı adam varya o? :X

Mart idi mi? Ben daha önce başlamıştı diye hatırlıyordum. :D
Geçen sezon tekrarlarına bakıyordum, bu sezon da birkaç defa denk geldim. Aynı konu üzerinde dön dolaş yapıyorlar hep, hala çözülmedi mi o olay? Evin bahçesindeki yaşlı adam varya o? :X
Evet Marttı 17.bölümde sezon finali yaptı o yaşlı dede mezardan mezara taşındı şimdi Atahanlar konağında.
Bahar da bu hafta gerçekleri öğreniyor Dedeyi anne babasının öldürüp gömdüğünü :D

Evet Marttı 17.bölümde sezon finali yaptı o yaşlı dede mezardan mezara taşındı şimdi Atahanlar konağında.
Bahar da bu hafta gerçekleri öğreniyor Dedeyi anne babasının öldürüp gömdüğünü :D
He anladım. :D
Daha yeni öğreniyor ha? 3-4 hafta önce denk geldiğimde Efsun'un arkadaşı polis vardı genç çocuk o bahçede arama yapıyordu, Efsun deliye dönmüştü. Ben baktığımda bile o bahçeyi kaç defa birileri kazmak istiyor ama sonuç yok ortada. :F
Yazın tekrarları yayınlansa izlerim belki. :D

He anladım. :D
Daha yeni öğreniyor ha? 3-4 hafta önce denk geldiğimde Efsun'un arkadaşı polis vardı genç çocuk o bahçede arama yapıyordu, Efsun deliye dönmüştü. Ben baktığımda bile o bahçeyi kaç defa birileri kazmak istiyor ama sonuç yok ortada. :F
Yazın tekrarları yayınlansa izlerim belki. :D
Bu her dizi için öyle ya ona bakarsak Karadayı da Feride babasının ne mal olduğunu hala bilmiyor mesela ben bölümün heyecanına bakarım öğrenip öğrenmemesi çokta sorun değil benim için :D

Paramparçayı seviyosun o vakit :D
Şu an türk dizilerinden tek takip ettiğim Paramparça zaten. :D

Hazal için Maral ve L&M için Beş Kardeş'i de netten takip etmek istiyorum ama daha izlemedim ikisini de. Maral'ı Perşembeye kadar izlemem lazım ki, sonra bölümler birikmesin. :D

Şu an türk dizilerinden tek takip ettiğim Paramparça zaten. :D

Hazal için Maral ve L&M için Beş Kardeş'i de netten takip etmek istiyorum ama daha izlemedim ikisini de. Maral'ı Perşembeye kadar izlemem lazım ki, sonra bölümler birikmesin. :D
Maral a baktım bana göre değil :D
Beş Kardeş biter zaten kötü gidiyor :)