"Oğlum Bak Git" TV'de İlk Kez Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi gider 4+ alır ama fatih yine düşer

filmi sinemada izledim komik eglenceli şu aralar bir çok dönem filminden daha iyi olduğu kesin ,film de kırmızı erol ve yanındaki elemanı çok iyiler bu adamlar için de olsa bu film izlenir.
Ayrıca Fatih filimi ile neden mukayese edilir ikisi çok farklı şey

Orjinal afiş bu:

A2-sHaTCUAAWZo2.jpg:large

Burda laylom yapanlara Oğlum Bak Git filmi reytingi ile iyi giydirdi ..birkaç ukala kendini bilmez Kanal D den dahamı iyi bilecek işi Fatih dizisi 24-37 olmuş Yerine konan sinema filmi 4. olmuş birdaha buralara uğramazsınız sanırım oyuncu ,yapımcı tetikçileri sizi. Bu sinema filminde tek adam aldı bu kadar reytingi oda Fatih dizisinde oynayan Orhan Aydın degil Kolpaçino Bombanın nedim abisi Orhan Aydın Bu filmi bir kez daha izlemek isteriz kanal sorumluları

Burda laylom yapanlara Oğlum Bak Git filmi reytingi ile iyi giydirdi ..birkaç ukala kendini bilmez Kanal D den dahamı iyi bilecek işi Fatih dizisi 24-37 olmuş Yerine konan sinema filmi 4. olmuş birdaha buralara uğramazsınız sanırım oyuncu ,yapımcı tetikçileri sizi. Bu sinema filminde tek adam aldı bu kadar reytingi oda Fatih dizisinde oynayan Orhan Aydın degil Kolpaçino Bombanın nedim abisi Orhan Aydın Bu filmi bir kez daha izlemek isteriz kanal sorumluları
Kardeş sakin :d

Yavuz seckinden bu tur filmlerin devamini bekliyoruz cok iyi filmdi :d