Nursel Köse "Uzak Şehir"e Veda Ediyor | Kanal D

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
6,487
Puanı
610
Kanal D'nin ve sezonun rekortmen dizisi Uzak Şehirde yakın bir zamanda dahil olan Nursel Köse (Fikriye Güler) diziden ayrılmaya hazırlanıyor.

28. bölümde sezon finali (2 Haziran) yapmaya hazırlanan rekortmen dizide Fikriye karekterinin ayrılışının öne çekildiği öğrenildi. Nursel Kösenin ayrılması ile birlikte dizide yeni bir dönemin başlayacağı ve dizinin ikinci sezonuna da tesir edeceği söylenenler arasında.

Nursel Köse, sezon finalinden önce diziden ayrılmış olacak. Ayrılış şeklinin ise nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

1000010233.jpg

• Üzücü
Reactions: Angelica
Sonradan diziye katılmak da risk işte, karakter sevilmeyebiliyor. Senaristler de sosyal medyadan etkileniyor.

Sevilseydi eğer ömrü uzatılabilirdi. Nursel Köse çok iyi bir oyuncu, başka projelerde başarılar kendisine.

Sonradan diziye katılmak da risk işte, karakter sevilmeyebiliyor. Senaristler de sosyal medyadan etkileniyor.

Sevilseydi eğer ömrü uzatılabilirdi. Nursel Köse çok iyi bir oyuncu, başka projelerde başarılar kendisine.
Anne konusunu bu kadar kısa tutmaları banada garip geldi. Acaba bölümleri doldurmak için mi sadece bu yola başvuruldu. Aklıma gelmiyor değil.

Alya karekteri de son 2 bölümdür masaya yumruğunu vuran bir stile döndü.

• Beğendim
Reactions: Bully
Aaaa Queen'i 3-5 bölüm için mi mardin'e getirttiniz yazıklar olsun. :bağır:

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Anne konusunu bu kadar kısa tutmaları banada garip geldi. Acaba bölümleri doldurmak için mi sadece bu yola başvuruldu. Aklıma gelmiyor değil.

Alya karekteri de son 2 bölümdür masaya yumruğunu vuran bir stile döndü.
Bölümleri doldurmak için olabilir. Aslında önemli bir misyonu vardı. Fotoğraf mevzusunu ortaya çıkardı, bu da çok şeye sebep olacak dizide.

• Beğendim
Reactions: TenTen

Sevilmişti aslında ya bence erken çıkıyor

• Beğendim
Reactions: Bully
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: TenTen and Bully
Nursel Köse'ye teşekkürlerle. Biraz kısa bir süreç oldu. Ama bence sevimli bir tat bıraktı izleyicilerde. 👋🏻👋🏻👋🏻