Nuri Yayından Mı Kaldırıldı?

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
159
Kanal D'nin komedi dizisi Nuri Pazar günleri saat 22.00'da yayınlanıyordu ama son iki haftadır dizi gösterilmiyor. Seçim Özel programı yüzünden gösterilmeyen dizi Sonrada Seçim Sonuçları yüzünden gösterilmedi. Bu haftada yayın akışında bulunmayan dizi yayından mi kaldırıldı sorusunu aklıma getirdi çünkü Nuri'nin reytingleri Kanal D'nin ortalamasına göre oldukça düşük. Bakalım dizinin geleceği ne olacak. (dizi için gelecek kalmadı ama...)

Oyuncusu diyordu reytingler az olmasına rağmen oynatıyorlar diye bitmiştir heralde.

Devam edeceği söyleniyor. Büyük ihtimal rakiplerin iyice azalmasını bekliyorlar. :)

Ama ne kadar devam etse de en fazla 3-4 bölüm sürer :)

Bende ekranlarda göremeyince aklıma böyle birşey geldi ve konusunu açtım. Zaten böyle bir dizinin izlenmesi beklenmezdi.

6 tane oyuncu çift karakteri canlandırıyordu zaten, dizinin çok masraflı olmadığını düşünüyorum. Bence yaz sonuna kadar devam edip, yeni sezonda bitirirler.

6 tane oyuncu çift karakteri canlandırıyordu zaten, dizinin çok masraflı olmadığını düşünüyorum. Bence yaz sonuna kadar devam edip, yeni sezonda bitirirler.
Bence Kanal D o kadar sabretmez. Geçen yıl Cuma'ya Kalsa için de aynısını düşünürken bir anda bitirdiler... (Hem de reytingleri Nuri'den daha iyiydi ve sadece 4 ana karakterli bir yapımdı.)

İnşallah sabretmez kanal. :) Böylece Meltem Cumbul' u daha güzel dizilerde yada sinemada görebiliriz. :)

kaldırılması lazım ben zaten anlamadım şimdi herşeye rağmen bitti mi kızım nerede bitti mi nuri bitti mi kavak yelleri bitecek mi çok saçma bir sezon oldu benim için anlamadım daha

Onlar daha belli değil ama Kavak Yelleri yazdan sonra biter herhalde.

Meltem Cumbul dizide hiç sırıtmadı ama dizinin senaryosu baştan yetersiz kaldı. Yinede bugüne kadar diziyi Meltem Cumbul getirdi. Ben Meltem Cumbul' u bir dram dizisinde başroldeki genç kızın ablası rolünde hayal ediyorum. Bence çok yakışır böyle bir role. :)

Dizi ilk başlardada iyi değildi zaten sonradan daha da fena oldu. Senaryo oldukça yetersizdi zaten. Senaryo doğru düzgün olmadan dizi yapılamayacağını hala bazı senaristler anlamıyor.