Nurgül Yeşilçay'a Pana Film'den Dizi Teklifi!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Son olarak Kanal D'nin "Sultan" dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, dizinin bitmesi ardından üzülmüştü. Bir süre dizilerde yer almak istemediğini dile getiren Yeşilçay'a Pana Film'den "Ben Onu Çok Sevdim" dizisi için teklif gönderildi.

Nurgül Yeşilçay cevabını henüz vermedi. Dizinin kadrosunda ayrıca Mahir Günşiray ve İclal Aydın bulunuyor.

82804_2.jpg

Son düzenleme:
atv'de olucağı için sanırım güçlü cast ayarlıyorlar...Dizi tutunca kanal kanal gezer mi gene?

kanal kanal gezmez kanallar peşinde koşar genelde anladın

Burda anlaşmalarin hangi şartar altında gerçekleştiğini TNT'de aldiği reytinglere dayalı olarak tartişmayı bile luzum görmuyorum...Bu reytingleri sezon sonuna kadar giderse o zaman tamam "haklısın" derim o zamana kadar bence post kasma :X

O değilde geceki postuna karşilik videolar aradim..Senin yuzunden kvp izleyerek vakit tukettim harcadim eziyet cektim falan filan...Git oraya bişeyler yaz..Akşama geldiğimde bişeyler bulurum gene:X

Tam-mam

Burda anlaşmalarin hangi şartar altında gerçekleştiğini TNT'de aldiği reytinglere dayalı olarak tartişmayı bile luzum görmuyorum...Bu reytingleri sezon sonuna kadar giderse o zaman tamam "haklısın" derim o zamana kadar bence post kasma :X

O değilde geceki postuna karşilik videolar aradim..Senin yuzunden kvp izleyerek vakit tukettim harcadim eziyet cektim falan filan...Git oraya bişeyler yaz..Akşama geldiğimde bişeyler bulurum gene:X

Tam-mam

vadi her zaman en çok kazandıran dizi olmuştur kanalların peşinden koştuğu tek dizi ilk ücretli transferi vadi yapmıştır kanal d ye sonra show a rekor ücretle dönmüştür ardından stara rekor para gitmiştir daha sonra atv ye müthiş rakamlara gidip tnt ye rekor ücretle gitmiştir ardından atv vadiyi geri istemiştir alınan ücret belli değil ama en çok kazanan ve kazandıran dizi olduğu kesin tnt gibi bi kanalda ilk 5 de olabilecek hiçbir dizi olmadığı için her büyük kanal bilir ki vadi bize gelse en çok izlenen dizimiz olur çünkü her gittiği kanalın 10 yıldır en çok izlenen dizisi bilip bilmeden konuşma fazla :D

- - - Ekleme - - -

konu vadi değil ama vadinin reytingleri karşısında ne yapacağınızı şaşırdığınıziçin karalamaya çalışıyonuz her konuda :d perşembe cuma foruma girmeye korkuyolar :d

vadi her zaman en çok kazandıran dizi olmuştur kanalların peşinden koştuğu tek dizi ilk ücretli transferi vadi yapmıştır kanal d ye sonra show a rekor ücretle dönmüştür ardından stara rekor para gitmiştir daha sonra atv ye müthiş rakamlara gidip tnt ye rekor ücretle gitmiştir ardından atv vadiyi geri istemiştir alınan ücret belli değil ama en çok kazanan ve kazandıran dizi olduğu kesin tnt gibi bi kanalda ilk 5 de olabilecek hiçbir dizi olmadığı için her büyük kanal bilir ki vadi bize gelse en çok izlenen dizimiz olur çünkü her gittiği kanalın 10 yıldır en çok izlenen dizisi bilip bilmeden konuşma fazla :D

- - - Ekleme - - -

konu vadi değil ama vadinin reytingleri karşısında ne yapacağınızı şaşırdığınıziçin karalamaya çalışıyonuz her konuda :d perşembe cuma foruma girmeye korkuyolar :d

Rekor ücret denince benim aklıma bu linkdeki bu haber gelir
http://www.haber7.com/haber/20110713/Muhtesem-Yuzyila-rekor-transfer-ucreti.php
TNT'ye transfer parası
http://www.haberdemeti.com/haber.php?haber_id=25383

Ayrıca;

Bu konu her konu değil ki bildiğin KVP anket konusu...Foruma giriyorum rewyting konusuna girmiyorum izlediğim yapım yok...

Başka bişey daha varmıydı?

TNT'ye transfer parası

Ayrıca;

Bu konu her konu değil ki bildiğin KVP anket konusu...Foruma giriyorum rewyting konusuna girmiyorum izlediğim yapım yok...

Kurtlar Vadisi reklam rekoru kırdı
Kurtlar Vadisi'nde sanal reklam rekoru - Bütünleşik Pazarlama İletişimi
MİLLİYET İNTERNET - SON DAKİKA
kurtlar vadisi - ek_i sözlük
Kurtlar Vadisi Rekor Ücretle Döndü 27 Aralık 2006 08:30
Hızlandırılmış Kurtlar Vadisi turu
Kurtlar Vadisi'nin 'rekor' reklam gelirleri haberi | Medya - MoralHaber.Net
Hürriyet Arama Mobil
KURTLAR VADİSİ'NDEN REKLAM REKORU...
AKINSOFT

ibret alınca mesaj at

- - - Ekleme - - -

TNT'ye transfer parası

Ayrıca;

Kurtlar Vadisi reklam rekoru kırdı
Kurtlar Vadisi'nde sanal reklam rekoru - Bütünleşik Pazarlama İletişimi
MİLLİYET İNTERNET - SON DAKİKA
kurtlar vadisi - ek_i sözlük
Hızlandırılmış Kurtlar Vadisi turu
Kurtlar Vadisi'nin 'rekor' reklam gelirleri haberi | Medya - MoralHaber.Net
Hürriyet Arama Mobil
AKINSOFT

ibret alınca mesaj at

- - - Ekleme - - -

https://fav10.net/f531/memati-10-kursun-yedi-kursun-izleri-yok-diyenlere-gelsin-174997/
varmıydı başka bişey

Link atacana oku be adam :F:F:
Bölüm başi 400 bin alıyormuş:F:F

burda sadece kurtlar geçmiyor dizilerin maliyetleri yazıyor...
Hürriyet Arama Mobil

Ayrica ekşi ve donanim F. linklerini saymıyorum orda da ağzi olan konuşan çok....
Bu linki görünce özellikle tarihe bakınca

"Bu ne laaan" diyesim geliyorum...Transfer ücretlerinden reklam ücretlerine cekmişiz konuyu onu bırak o zamanlar Muhteşem Yuzyıl'ın M.'si yoktu...

Sonuc @takasın kıyası ancak bu kadar...

sonuç gene hüsrana uğradın :d linklerin hepsi rekordur anladın :D

sonuç gene hüsrana uğradın :d linklerin hepsi rekordur anladın :D
Layyynn orda bi rekor varsa 2005'de olan bi rekorunuz...Neyi hüsran? 2010'dan koy bişiler en en yakın olarak Muhteşemin Aşk-ı Memnunun oldugu dönemlerden...Hem dizi maliyetlerinin oldugu linkleri okumadan atmişssin..Bi okuma zahmetinden bulunmadan bana laf cakıyon...

67.5 milyon dolar tek bölümden bilmem anlatabildim mi :d 2008 sonrası agb nin bozuluşuyla berabere şişirilen reytingler ve önüne gelenin 20 yi geçmesi kimseye inandırıcı gelmemiş ki reklam ücretleri ortada hee onu istiyosan onu da koyarız bekle :D

- - - Ekleme - - -

580272332723.jpg

- - - Ekleme - - -

öbgzk nin sözde 27 aldığı dönem o zamanla bile geçememiş :d ötesi yok

- - - Ekleme - - -

hee 2005 de olan bi rekorumuz ama kimse daha o rekorların yanına bile yaklaşamamış :D