Nurgül Yeşilçay yaş tahtaya bastı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
NURGÜL'LE ONUN EVİNDE BULUŞTUK ISTE KANITI!"

SİNAN ÖZDENCİK - SABAH
[/B]
Sürekli başa dönüyoruz. Hep biz gazeteciler herşeyi abartır, yalan yanlış yazarız. Hep sanatçılar haklı. İşte gerçeği öyle değil. Buradan haftalardır yazıyorum, o yalancı, bu yalan söylüyor, şu bunu hastalık haline getirdi. Maalesef şuanda 3. vaka ile karşı karşıyayız.

Bu haftanın bombası Nurgül Yeşilçay... Yine gazeteciler yalan yanlış yazdı, Nurgül hanım haklı. İşte maalesef gerçek o değil. Usta gazeteci Kenan Erçetingöz, Nurgül'ün foyasını ortaya çıkardı.

Nurgül Yeşilçay, Kenan Erçetingöz'ün şahit olduğu "Sushiler ne oldu tatlım?" mesajını biz gazeteye koyunca, ertesi günü hemen başka gazetelerde yalanladı.

Neymiş, "Kesinlikle böyle bir mesaj yollamadım o kişiye. Benim o adamla işim olmaz, bundan sonra da asla olmayacaktır" demiş.
Mehmet Özener ise bu duruma gülüp geçiyor, fakat bir o kadar da şaşkın.

Kendisinin yalan haber yaptırmadığını ıspat etmek için ise Nurgül'ün evinin içini tarif etti. Bu arada küçük Osman Nejat'ın da bir "sushisever" olduğunu öğrenmiş olduk.

Özener'in anlattıkları aynen şöyle; "Chilai'den çıkınca Emirgan'a doğru giderken soldan iki veya üçüncü apartman Nurgül'ün evi... Orta daire. Küçük bir daire. Girince karşıda mutfak var. Sağda yuvarlak yemek masası var. Denize bakan yerde L koltuk ve TV var. Küçük bir balkon var. Karşılıklı iki sedir var. Hatta salondaki koridorda cam kapı var ama cam yok"

Bu arada Mehmet Özener ve Nurgül Yeşilçay'ın evde buluşmasında, Nurgül'ün Amerika'dan yüzme hocası olan Canan Hanım varmış. Canan'ın hamile kız kardeşi ve kocası da varmış. Ayrıca öğle yemeklerini de daha önce Bill Gates'in kahvaltı ettiği Mangerie'de yemişler.

Yani kısaca bu örneklerle ileriki zamanda daha çok karşılaşacağız. Bu sanatçıların çoğu hep kendi istediklerinde doğruları söylerler, yoksa işlerine geldiği gibi hareket ederler, hatta yalan söylerler![/SIZE][/COLOR][/FONT]