Nurbanu İn Hürrem Out..

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,836
Puanı
710
Muhteşem Yüzyıl dün akşam yayınlanan bölümüyle hayranlarını hem sevindirdi hem de üzdü.
Meryem Uzerlinin ani kararla diziden ayrılması sonucunda yapımcı yeni Hürrem aramalarına başlamış ve Vahide Perçin ile anlaşmıştı.
Muhteşem Yüzyılın dün yayınlanan bölümü sosyal medyada çok konuşuldu.Vahide Perçin hakkında olumsuz şeyler yazılırken Merve Boluğurun çok beğenildiği görüldü.
Bazı yazılara göre
Mihrimah Meryem Uzerlinin karşısında sönük kalıyordu.Şimdi ise Vahide Perçin'in karşısında daha asil duruyor.
Nurbanu yeni Hürremi sollar diye yorumlar yapıldı.
Yorumlara bakarsak yeni sezon Nurbanu ve Mihrimah Muhteşem Yüzyıla damga vuracağa benziyor.
Dün Nurbanu twitter de Türkiye listesinde üst sıralarda yer almıştı.

Ekli dosyalar

• 1235466_621028311283020_1802947499_n.png
    133.2 KB · Hit: 4,192
  • 1236355_621044247948093_1341336669_n.png
    155.9 KB · Hit: 1,790
  • 1233624_621021684617016_279265115_n.png
    170.4 KB · Hit: 3,250
hem Nurbani karakterinin kendisi ve hem bu karakteri oynayan Merve Bolugur cok basarili..bu sezon super olcak

hem Nurbani karakterinin kendisi ve hem bu karakteri oynayan Merve Bolugur cok basarili..bu sezon super olcak
evet son sahnesi fenaydı gizemli bölümde dinliyor hürrem çok iyidi şekilin içinden bir boruya çıkıyor fenaydı.

Çok doğru eskiden Hürrem2in sahnelerini beklerdim şimdi Nurbanu ve Mihrimah'ın sahnelerini bekliyorum
birde Beyazıt.😀

Merve Boluğur çok başarılı bir oyuncu. Bu rolün üstesinden de harika geldi. Dün seyrettim.

Merve Boluğur rolünün hakkını çok iyi verdi. Pelin Karahan da öyle. Umarım seyirci kısa zamanda Vahide Perçin'e olan ön yargısını yok eder. Ben çok yakıştırdım Vahide Hanım'ı

Merve dün fenaydı
Benim Vahide Perçin ile bir sorunum yok fakat görünüş olarak elbet Meryem Uzerli'nin yerini tutmaz... Mihrimah zaten süper oynuyor rolünü

beklenen glişme hürrem artık sülümandan güçlü onu kontrol ediyor istediğini yaptırıyor geri çekilmesi doğal
fatma hatun ve fatma sultan da gelsin hürrem iyice geri düşer
bence mihrimah daha çok konuşulacak nurbanudan

Başliği "Nurbanu'nun Hürrem Otu" olarak okudum @xemrexxx
yorumsuz

UEK başlamadan izledim biraz yeni oyuncuların hepsi başarılıydı bence.

Çok doğru eskiden Hürrem2in sahnelerini beklerdim şimdi Nurbanu ve Mihrimah'ın sahnelerini bekliyorum
birde Beyazıt.😀
eee bu sene onların senesi artık

evet mihrimah bu sene öne çıkacak bencede