Nuray Mert ve M.Altan Hangi Kanalla Anlaştı?

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]Milliyet gazetesinden ayrılan Nuray Mert ve Star gazetesinden ayrılan Mehmet Altan beraber program yapacak..[/h][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Milliyet'teki yazılarına son verilen Nuray Mert ve Star'la yolları ayrılan Mehmet Altan, birlikte program yapmak üzere anlaştı. Nuray Mert ile Mehmet Altan'ın yeni adresleri belli oldu. [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Mert ve Altan, artık İMC TV'de ekrana çıkacak. Türk medyasının sivri dilli kalemi Nuray Mert, son olarak Milliyet gazetesinde yazıyordu. Mert'in gazeteye gönderdiği köşe yazıları bir süre önce Milliyet yönetimi tarafından gazeteye basılmamıştı.

İLK PROGRAMDA NEVRUZ GERİLİMİ VAR


Gündem Müzakere İMC TV'de her pazartesi saat 20:45'te başlayacak. Nuray Mert, gazeteci Ayşegül Doğan ile birlikte bu akşam yayınlanacak ilk programda Nevruz gerilimini, Türkiye'nin neden bu kadar gerildiğini, gerilimin taraflarının yaklaşımını ve hükümetin güvenlik politikalarını sorgulayacak.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Mehmet Altan da, tıpkı Mert gibi Gündem Müzakere programında Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeleri yorumlayacak. Altan, Çarşamba günleri 20:45'te ekranda olacak.[/FONT]
 
İkisi de bol sayıda programa katıldı ve sundu. Tartışma programları hep klasik olur zaten, birbiriyle hiç anlaşamayan tipler yan yana getirilir, sonra kavga ettirilip reyting elde edilir.

Yine de bahsi geçen isimlerin en uysal diyebileceğimiz grupta yer aldığını söyleyebiliriz.

Köşe yazılarına gelirsek ben ikisinin de köşelerini okumuyorum, gerçi çok az köşeye baktığımı düşünürsek onların listemde olmaması normal.