Nuran Devres Huzur Sokağı'ndan Ayrıldı Mı?

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,356
Puanı
1,060
Senarist Nuran Devres Huzur Sokağı'nın senaristliğinden ayrıldı.Diziye Bundan bir ay önce katılan ve sadece 3 bölüm yazmiş ve geçtiğimiz cuma yayınlanan bölümüyle yine AB'de birincilik koltuğuna oturmuştu.

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
20130120-20012920.jpg
[/TD]
[TD="align: center"]
84935-huzur-sokagi-na-senarist-dayanmiyor-diziden-nuran-devres-te-ayrildi-190-130.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Diziden ayrılma sebebi olarak yapımcının senaryoya mudahale etmesinden kaynaklandiği belirtiliyor.

Nuran Devres'in ayrılmasıyla birlikte Huzur Sokağı 6. senaristinede
"güle güle" dedi...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Nuran ayrılmasaydı keşke:( Gerçi haberi aldiğim site her ne kadar isim yapmiş bi site olsada ben pek güvenmiyorum!!! Umarım yalan haberdir.(Kendi açtiğim haberin yalan olmasını umuyorum :X)

çunku kitaba gore gtmeleri lazm,kitbı okuyan bir senarist arıyolar galiba,

Asparagas haber.Yapımcı neye karışacak ki?Yapımcı=reyting.Reyting iyiyse "everything is ok"

bence dogru karar cuma günüde yazdım dizideki tüm karakterlere rahmet okuttumuştu herkes bir anda 180 derece dönmüştü :))) eli yüzü düzgün bişeye dönsede dizi romanın ve dizinin konseptinden kopulmuştu

Bune yaa.. Yapimciysan yapimciligini bil, ne karisiyorki senarist kalemine, eger guvenmiyorsa senaristine o zaman anlasma yapmasaymis.. Senarist kesinlikle hakli baskasinin mudahalesine gore mi yazicak.. Zaten dizi iyicene koreldi..