Nur Yerlitaş'a Rekor Ücret

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,150
Puanı
1,060
"İşte Benim Stilim' in jüri üyeliğinden bu sezon ayrılan Nur Yerlitaş jüri üyeliği için yapımcıyla tekrar anlaşmıştı bu anlaşmanın detayları belli oldu.

Reytingleri hızla düşen porgram için yapımcı Nur yerliştaş'ın şartlarını kabul ederek anlaşmaya vardı.Bu kararın sonrasında "Masamı özledim geri döndüm" açıklamasında bulunun Nur Yerlitaş'ın aylık 400 bin TL alıcağı idda edildi.

Şunlara verilen paralara yazık be

normaldir esra erolla kocası 2.2 milyon alıyor aylık

Bu kadın varken de düşüktü program zaten, TOTAL'de 1 civarındaydı şimdi 0.80 alıyor AB'de 2 civarındaydı şimdi 1.5 küsür alıyor. 0.20 için 400 bin lira vermek de tam Acun'luk iş olmuş.
Daha fazla rezil olmadan bitirsinler bence.

Toptan kaldırsınlar şu programı. Onun yerine Survivor için yorum programı yapılsın. Bölümler değerlendirilsin elenen yarışmacılar gelsin programa. Acun böyle bir şey yapsa daha iyi reyting alır.

Bu kadını da fazla abartmaya başladılar... Ne özelliği varsa..

Toptan kaldırsınlar şu programı. Onun yerine Survivor için yorum programı yapılsın. Bölümler değerlendirilsin elenen yarışmacılar gelsin programa. Acun böyle bir şey yapsa daha iyi reyting alır.
o dediğin panorama geçen sene mi önceki sene mi ne yapılmıştı sanırım bu senede yapılırsa çok iyi olur gerçekten.

o dediğin panorama geçen sene mi önceki sene mi ne yapılmıştı sanırım bu senede yapılırsa çok iyi olur gerçekten.
2014'de yapılmıştı.

Koy o programa eski yarışmacıları Duygu'yu işte ağzı laf yapanları arada elenen yarışmacılar gelsin işte. Röportaj filan işte. Bunu yapmak çok mu zor. Acun'a televizyonun dahi çocuğu diyoruz ama tv8'e geçince pek mantıklı kararlar veremiyor.

aynen işte katılıyorum işte umarım yaparlar işte. [emoji23][emoji23]

nur yerlitaşın 400 bin tl edecek bir reytingi yok o program sadece ilk sezon iyi bir şekilde izlendı,ne kadar kavga eden kız toplarlarsa toplansın fazla izlenmeyecktir

Son düzenleme:
Normal bir fiyat bence, program onsuz bir hiç.

Allah akıl fikir versin
bu paraları verenlere de yazık bu kadının ne özelliği var ne reytingi var o varkende rtg sürünüyodu zaten anlamak mümkün değil

Öykü nolacak Öykü? Öyle bişey yaparsa Acun ancak songülün kulağinda yapar onu da Nur'a yaptırır yine

Aylık 400 alacak birisi daha vardı(?) Tamam tamam Halit Ergençti

Yok artık ya bu kadar parayı nasıl bir kişiye ödüyorlar baya tartışılır..bari oldu olacak bir milyon ödeyin inanılır gibi değil ya.