Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim'den Ayrılıyor Mu?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı İşte Benim Stilim'de kriz!

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve jüri üyeliğinde Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert'in bulunduğu, sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda Nur Yerlitaş'ın ayrılacağı iddia ediliyor. Kulislerde dolaşan söylentilere göre Nur Yerlitaş ve Öykü Serter son aylarda programda sorunlar yaşamış.

Nur Yerlitaş, İnstagram sayfasına ” Bazen alışmış gibi yapıyorum. Sonra bakıyorum hallerine . Bana daha ne kadar kinlenecek diye. Neyse az kaldı, her şey bitiyor. Ben gidiyor.” diye yazdı. “Ayrıldınız mı?” sorusuna ise ” Bilmem gidiyorum herhalde. Patronlarımdan çok memnunum. Ama yoruldum. Fiyat kızıştırmak için yapmıyorum. Yoksa Allah beni çarpar. Bu programı bırakırsam ekrana ara veririm” cevabını verdi.

Nur Yerlitaş'ın ayrılıp ayrılmayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. İşte Benim Stilim yeni bölümleriyle hafta içi her gün 15.00'da, Eleme Gecesi ile cuma günü 22.45'de Tv8'de!

Demekki ayrılıyor Nur Yerlitaş. Boşuna konuşmamış bence. Giderse programın tadı olmaz, izlenmez daha.

Off reklam yapıyorlar işte zaten sezon finali yapacak program.
))))

umarım ayrılmaz programın neşesi onsuz olmaz ki pragram
öykü ile iyi anlaşıyordu ne oldu acaba

istediğin kişiyi birinci yapacak için yapıyor olabilir. ama yarışmanın reytingi bitti gitse ne olacak

Ayrılacağını düşünmüyorum, ama ayrılırsa kötü olur program için.

Bu programa artık hiç güvenim kalmadı. Haberin de doğru olacağını düşünmüyorum, ayrılmaz.

Öykü'ye iş çok [emoji16] BBG başlıyor, olmadı Ütopya 2.sezon olacak"mış" panoramayı o sunar[emoji16]

Programın Nur Yerlitaş için izlendiği devir bitti, şu an gitse bile çok fazla izlenmez, düşeceği kadar düştü zaten.

Programın reytinglerinin düşük olmasından dolayı popülerliğini kaybetmenin huzursuzluğunu yaşıyor. Artık eskisi kadar konuşulmuyor. Bu programdan ayrılsa bile eğer diğer kanallardan bir teklif alırsa kesinlikle değerlendirecektir.

Onun dışında yaptığı bu davranışın reytingler düşük olmasına rağmen fiyat yükseltme çabası olduğunu da illa belirtmemize gerek yok...

Üzgünüm Nurella, bizimla deyılsin.

benimde güvenim yok uzun zamandır
Bugün yine Ayşegül gelmişti. Şu an yarıştaki kızların giçbirisinde reyting getirisi yok, Sima gittikten sonra program cidden eski tadı hiç kalmadı. O yüzden Ayşegül geldi ama o bile programdaki durgunluğa çözüm değil artık. Ve sadece All Star'ın tanıtımını yaptılar.

Ayşegül yarışmaya mı geldi, ne oldu?

evet ayşegül vardı sima yarışmaya hareket katıyordu
ayşegülü sevmemiştim zaten yine sevmicem aynen
all star olacağı için reklamı yapıp durdular

All Star'a kesin gelecek yarışmacılardan birisi.
Komedi olacak ama All Star.
hemde ne komedi olacak ya

All Star'a kesin gelecek yarışmacılardan birisi.
Komedi olacak ama All Star.
Zaten ben All Star'da olmayı çok istiyorum beni alırsınız umarım falan dedi.

Bugün programda da kızlarla baya baya tartıştı, o kısımları aç izle. All Star'da düşünemiyorum.

evet ayşegül vardı sima yarışmaya hareket katıyordu
ayşegülü sevmemiştim zaten yine sevmicem aynen
all star olacağı için reklamı yapıp durdular

hemde ne komedi olacak ya
Aynen. Bakalım reytingler bu iki haftada nasıl etkilenecek Sima olmayınca.

Ayşegül baya dolmuş gelecek All Star'a.

aynen hemde ne dolmak ya yine ne çene vardı kızda ama iyi laf
vurdular ayşegüle sadece konuştun başka birşey yok iması yaptılar
kıza evet öyle dedi bakalım alacaklarmı all stara