Nur Bozar Ay Yapım'ın Yeni Dizisinde Olabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Bu sezon büyük ses getiren Bu Tarz Benim'in favorisi olan, ancak kendi isteğiyle eleme gecesine sade bir beyaz elbiseyle gelip kasten elenmek isteyen Nur Bozar Ay Yapım'ın yeni dizisinde olabilir.

Daha önce Acun ile Nur Bozar anlaşması ile ilgili haber çıksa da bu haber yalanlanmıştı.

Gelelim dikkat çekici noktalara.

1. Ay Yapım Kara Para Aşk dizisini normalde bitirecekti ve Tuba Büyüküstün 2015 Eylül ayında Ay Yapım'ın yeni dizisinde olacaktı. Ancak yapım şirketi Kara Para Aşk dizisini bitirmek istemiyor. Diziye 2 usta oyuncu eklenecek ve dizi seneye de devam edecek.

2. Nur Bozar 20 Aralık'ta yapılacak olan Bu Tarz Benim galasına katılacak ve 22 Aralık Pazartesi günü Show TV iç yapımlarla masaya oturacak.

3. Ay Yapım'ın Eylül 2015'te Tuba Büyüküstün için düşündüğü rolün en büyük adayı şu anda Nur Bozar. Kara Para Aşk dizisi devam edeceği için Ay Yapım yeni dizi için ilk olarak Nur Bozar'a teklif götürecek. Nur Bozar eğer Show TV iç yapımlarla anlaşmazsa bu teklifi büyük ihtimalle kabul edecek.

4. Gizem Güler de Ay Yapım'ın kadrosuna katıldı. Normalde Gizem Güler ve Nur Bozar için farklı diziler düşünülse bile, Nur Bozar teklifi kabul ederse aynı dizide Gizem Güler de yardımcı kadın oyuncu olacak.

5. Yeni dizinin senaryosu hazır, cast hazır olduğu an çekimler başlayacak. Dizi Eylül ayından önce de yayına girebilir. Senaryo ile ilgili henüz hiçbir bilgi olmamasından ötürü Nur Bozar'ın teklifi kabul edip etmeyeceği henüz mechül.

88867.jpg

ben kabul edecegini hic dusunmuyorum.evet bende bir dizide gormek isterim ama bir programda sunucu olacak buyuk ihtimalle

Kısacası Nur Bozar için yeni bir hayat başlayacak gibi görünüyor. Yine de azıcık ünlü olan herkesin oyuncu yapılmasına (daha doğrusu yaptırılmasına) karşıyım açıkçası...

Kara Para Aşk da bence devam etmemeli. Hikaye Haziran'a kadar sürmeli ve sonra da bitmeli. Daha fazla sündürülürse izleyici kaybedebilir. Neyse, herkes için hayırlısı diyelim... :)

Son düzenleme:
Vay be ay yapıma.. seçtiği kisilere bak. Son 2 yılda gözümdeki olmayan değeri yerlerde..

Bes Kardes umarım iyi bir dizi olur.

nur bozar kim?

ay yapım iyice dip yaptı zaten beğenmem dizilerini

Oyuncu olmayan kişileri toğlamaya devam ediyor Ay Yapım. Bence yan rolle başlamalıydı direk başrol kaldıracak birisi değil.:)

Türkiye'de oyuncu olmak artık o kadar kolay ki. Bir yarışmaya katıldın mı oyuncu sayılıyorsun.

Oyunculuğa gerçekten gönül vermiş insanlar da konservatuarlarda, kurslarda ömür çürütüyor ama moda yarışmasına katılmış birisi onlardan daha kolay bir yolla oyuncu olabiliyor. Gerçekten yazık.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy