NTV'nin Logosu Taşınıyor !!!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,059
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
İşte NTV’nin yeni yayın dönemiyle ilgili bilgiler!...





Her Sabah 07:00’da Burcu Kaya’nın sunacağı “Güne Başlarken” ile başlayacak kesintisiz haber maratonu 09:00’da Erhan Ertürk’ün sunacağı “Haber Merkezi” ve 13:00’de Oğuz Haksever’in “Günün İçinden” programı ile devam edecek. 17:00’de ise Banu Güven saat 20:00’ye kadar “Akşam Haberleri” ile ekrana gelirken gün Gülay Özdem’in “Gece Bülten”i ile sona erecek.



Can Dündar’ın “Canlı Gaste”si ise Eurobasket 2009 sona erdikten sonra Bayram ertesi başlayacak.



AKŞAM EKRANININ YENİLİKLERİ

Ruşen Çakır ağır politika, Mirgün Cabas güncel konular, Müjde Ar ise güzel haberler, Sedat Küçükay haber yarışma programı ile bayramdan sonra akşam ekranında yerini alacak.



Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır’ın haber analiz programı “Yazı İşleri” yeni dönemde de 11:10’da toplanmaya devam edecek ve yazılı basının gündemini ekrana taşıyacak, haber ve yorumlarıyla öne çıkan isimlerle canlı yayında konuşacak.



Celal Pir, “Yakın Plan” ile hafta içi her gün kılıktan kılığa girerek sorunları ortaya koymaya ve konun muhataplarını, uzmanları, karşıtlarını aynı ekranda buluşturmaya, izleyicilere bilgi aktarmaya devam edecek.



Vedat Milör yeni dönemde de mükemmel tadların peşinde koşanlar için değişik tadları, mekanları bulacak ve Türkiye’nin önde gelen ahçılarının elinden çıkan özel yemekleri tadacak.



Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay, her hafta sonu “%100 Futbol” konuşmaya devam edecek.



Ali Tezel çalışanları, Sadık Gültekin öğrencileri bilgilendirmeye, soruların cevaplamayı yeni dönemde de sürdürecek.



NTV klasiği programlar, kültür-sanat gündemi, hafta sonu spor kuşakları, Avrupa Basbetbol Şampiyonası, La Liga ve Dünya Kupası Güney Amerika eleme maçları ve MotoGP yarışları yeni dönemde de ekrana gelmeye devam edecek…