Ekranların rekortmen dizisinde dünkü bölüme Noyan ve Ertuğrulun muhteşem kapışması damgasını vurdu.
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @tolgab @vadikızı @-KADİR- @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @ABAY_06 @turkuazz
Son bir savaş daha olur mu sezon finalinde?aaa sungurtekin'de gündoğdu moduna girdi gözümden düştü vlla ölürse üzülmem
noyan ne olucak bilmiyorum fragmanda görünen ertuğrulların elinde değil ama öldüğünüde sanmıyorum belki köpeğin adamları baskın yapıp noyanı alırlar![]()
ben sezon finalinde ölüceğini düşünüyorum noyanın olur bence ayy ama noyan şuan ölmüşte olabilirSon bir savaş daha olur mu sezon finalinde?![]()
Ölseydi siylenirdi öldüğü yaralandı şeklinde paylaşılıyor yani ölmediben sezon finalinde ölüceğini düşünüyorum noyanın olur bence ayy ama noyan şuan ölmüşte olabilir![]()
Sezon finalinde de bir dövüşlerini daha izleriz inşÇok şık bir final sahnesiydi. Bir yandan alplerin dövüş sahnesi, diğer yanda Noyan'ın kurtulma sahnesi, bir diğer yanda ise Sungurtekin'in Yiğit'i tam öldüreceği sırada Ertuğrul'un gelmesi...Muhteşem bir atmosferdi. En son finalde ise adeta coştuk. Eruğrul ile Sungurtekin kavga ederken Noyan geldi ve o sıra Sungurtekin yere düşerek sırtından yaralandı. Eruğrul ile Noyan'ın muhteşem seyir zevki verdiği savaş sahnesini izledik. Bu sahneyi dikkatli izleyin, ilk darbeyi Noyan vuruyor, 1-2 dakika başa baş gidiyorlar ama bu sırada harika hareket teknikleri izledik ardından Noyan bir darbe daha indiriyor sonrasında Ertuğrul karnına bacağına ve koluna darbe yapıyor yani başa baş giden bir dövüş oldu.
aaa sungurtekin'de gündoğdu moduna girdi gözümden düştü vlla ölürse üzülmem
noyan ne olucak bilmiyorum fragmanda görünen ertuğrulların elinde değil ama öldüğünüde sanmıyorum belki köpeğin adamları baskın yapıp noyanı alırlar![]()
ahh koskoca noyanı böyle bir sahnede harcadık savas kaybetmeyen adamı
Ölüp ölmediği bile net değildiahh koskoca noyanı böyle bir sahnede harcadık savas kaybetmeyen adamı![]()
![]()
![]()
hahahh aa son olarak şu noyanın tuğtekinleri dövüp çukura attığı konuya gidip bugünü tamamlayalımÖlüp ölmediği bile net değildi![]()