NOW Not Defteri - Dizi Yorumları

Veee Not Defteri zamanı! bol reytingli bi bölüm olur İnşallah

@Çiğdem- bu egemen tam senlikmis.Best model 2013 3.suymus.Bide google resimlerdrn resimlerine bakabilirsin.Kasli masli tam senlik

@Çiğdem- bu egemen tam senlikmis.Best model 2013 3.suymus.Bide google resimlerdrn resimlerine bakabilirsin.Kasli masli tam senlik
daha önceden tanımıyordum bu çocuğu ben az önce baktım nedense itici bir yüz ifadesi var yani yüz ifadesi itici geldi bana
ama Ian somerhalder havası var bu çocukta
vampir günlüklerinden damon yanı giyim tarzı saç tarzı falan somerhalder havası var braz 🙂

daha önceden tanımıyordum bu çocuğu ben az önce baktım nedense itici bir yüz ifadesi var yani yüz ifadesi itici geldi bana
ama Ian somerhalder havası var bu çocukta
vampir günlüklerinden damon yanı giyim tarzı saç tarzı falan somerhalder havası var braz 🙂
Evet.Vardir.Bide sen neden yuzune bakiyosunki ?? Ben sana mankenmis diyorummSen yuzu cok itici diyorsun.Ilginc.
Hemde 1990 dogumlu cocuk 😉

Bu bölüm gayet güzeldi. Son sahneyi çok beğendim açıkcası. Bu haftada yükselir İnşallah reytinglerde

Final sahnesi harikaydı. Egemen yanlış anlayacak maalesef

Fragman çıkınca beni etiketler misiniz? Yarın okul var , yatmam gerek

Bazı Dangerous Minds alıntıları ve Sister Act 2 geyikleri içeren, adeta zenci mahallesinde geçen, bir türk dizisi yapılmış. Öğrencilerin oyunculukları zayıf. Beste Kökdemir, Çıplak gerçek'te ölüydü, hala hayata dönememiş. Fatih Al, Ebru Özkan, ne kadar taşırsa artık o kadar devam eder.

Günlerden [HASHTAG]#NotDefteri[/HASHTAG]

[HASHTAG]#NotDefteri[/HASHTAG]

Ben de destek çıkayım bari.