4 sezon 97 bölümle reytingleri alt üst eden, gerçekleri anlatan ve çok konuşulan dizi Kurtlar Vadisinin bir tanıtımını izleyeceğiz şimdi..
Moderatörün son düzenlenenleri:
Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden![]()
Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden![]()
Sadece ilk sezonu Çarşambaydı.yok panpa çarşambaydı dediğin![]()
Sadece ilk sezonu Çarşambaydı.
tanıtım da zaten 2003-2004 diyor![]()
2003-2004 sezonu 2. sezon oluyor :![]()
kendi dizini de mi bilmiyorsun panpa tanıtımda ilk sezondan sahneler de var(
Merak etme aga nede 53.Bölümden itibaren izledim çakırlı bölümleri kaçırdım :frown:Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden![]()
aga o deilde eski vadiyi izlemeyen yok gibi bişeydi sen nasıl izlememişsin çok çok ilginç ülkenin 1 numaralı konusuydu her zaman herkes konuşurdu
Babam izlese ben de izlerdim her türlü. Ama babam izlemiyodu malesef
Eniştem izlerdi. Hatta o zaman 1,5 yaşında olan oğlu da hastasıydı dizinin varya![]()
eski vadiyi her 10 kişiden 9.8 izliyodu abartısız sokakları boşaltan dizi efsane vadi efsane
okulda çakır-polat-memati-aslan akbey-seyfo dayı oyun oynardık ebelemece ben hep çakırdım![]()
ah ah
Aga o zamanlar bi dizi vardı vadiden sonra çıkıyodu biz onu izliyoduk bir ara kurtlar vadisini açtım babam bana kızdı ben ağladım sonradan o bana anlatıyodu işyerine gittiğinde güvenlikçiler kendi aralarında çakırı konuşuyormuş daha öyle izlemeye başladıkaga o deilde eski vadiyi izlemeyen yok gibi bişeydi sen nasıl izlememişsin çok çok ilginç ülkenin 1 numaralı konusuydu her zaman herkes konuşurdu
100. kere söylüyosun. Görünen o ki bi 100 kre daha söyleyecek potansiyel var![]()
Aga o zamanlar bi dizi vardı vadiden sonra çıkıyodu biz onu izliyoduk bir ara kurtlar vadisini açtım babam bana kızdı ben ağladım sonradan o bana anlatıyodu işyerine gittiğinde güvenlikçiler kendi aralarında çakırı konuşuyormuş daha öyle izlemeye başladık