Nostalji| Kurtlar Vadisi Tanıtım

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
4 sezon 97 bölümle reytingleri alt üst eden, gerçekleri anlatan ve çok konuşulan dizi Kurtlar Vadisinin bir tanıtımını izleyeceğiz şimdi..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden :(

Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden :(

aga o deilde eski vadiyi izlemeyen yok gibi bişeydi sen nasıl izlememişsin çok çok ilginç ülkenin 1 numaralı konusuydu her zaman herkes konuşurdu

aga o deilde eski vadiyi izlemeyen yok gibi bişeydi sen nasıl izlememişsin çok çok ilginç ülkenin 1 numaralı konusuydu her zaman herkes konuşurdu

Babam izlese ben de izlerdim her türlü. Ama babam izlemiyodu malesef :D

Eniştem izlerdi. Hatta o zaman 1,5 yaşında olan oğlu da hastasıydı dizinin varya :D

ne dizi be izledikçe tüylerim diken diken oluyo böylesi gelmez bir daha

- - - Ekleme - - -

Babam izlese ben de izlerdim her türlü. Ama babam izlemiyodu malesef :D

Eniştem izlerdi. Hatta o zaman 1,5 yaşında olan oğlu da hastasıydı dizinin varya :D

eski vadiyi her 10 kişiden 9.8 izliyodu abartısız sokakları boşaltan dizi efsane vadi efsane
okulda çakır-polat-memati-aslan akbey-seyfo dayı oyun oynardık ebelemece ben hep çakırdım :( :( ah ah

- - - Ekleme - - -

1.bölümününden 300.bölümüne kadar izledim 3000 bölüme kadar izlerim sonuna kadar

eski vadiyi her 10 kişiden 9.8 izliyodu abartısız sokakları boşaltan dizi efsane vadi efsane
okulda çakır-polat-memati-aslan akbey-seyfo dayı oyun oynardık ebelemece ben hep çakırdım :( :( ah ah

100. kere söylüyosun. Görünen o ki bi 100 kre daha söyleyecek potansiyel var :D

Aga o zamanlar bi dizi vardı vadiden sonra çıkıyodu biz onu izliyoduk bir ara kurtlar vadisini açtım babam bana kızdı ben ağladım sonradan o bana anlatıyodu işyerine gittiğinde güvenlikçiler kendi aralarında çakırı konuşuyormuş daha öyle izlemeye başladık

100. kere söylüyosun. Görünen o ki bi 100 kre daha söyleyecek potansiyel var :D

aga arada bir nostalji yapmak lazım vadiyle ilgili çok fazla anım var :D

- - - Ekleme - - -

Aga o zamanlar bi dizi vardı vadiden sonra çıkıyodu biz onu izliyoduk bir ara kurtlar vadisini açtım babam bana kızdı ben ağladım sonradan o bana anlatıyodu işyerine gittiğinde güvenlikçiler kendi aralarında çakırı konuşuyormuş daha öyle izlemeye başladık

aga kim konuşmuyodu ki