4 sezon 97 bölümle reytingleri alt üst eden, gerçekleri anlatan ve çok konuşulan dizi Kurtlar Vadisinin bir tanıtımını izleyeceğiz şimdi..
Moderatörün son düzenlenenleri:
Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden
Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden
Sadece ilk sezonu Çarşambaydı.yok panpa çarşambaydı dediğin
Sadece ilk sezonu Çarşambaydı.
tanıtım da zaten 2003-2004 diyor
2003-2004 sezonu 2. sezon oluyor :
kendi dizini de mi bilmiyorsun panpa tanıtımda ilk sezondan sahneler de var(
Merak etme aga nede 53.Bölümden itibaren izledim çakırlı bölümleri kaçırdım :frown:Millet her perşembe Kurtlar Vadisi keyfi yaparken ben ne yapıyodum acaba önceden
aga o deilde eski vadiyi izlemeyen yok gibi bişeydi sen nasıl izlememişsin çok çok ilginç ülkenin 1 numaralı konusuydu her zaman herkes konuşurdu
Babam izlese ben de izlerdim her türlü. Ama babam izlemiyodu malesef
Eniştem izlerdi. Hatta o zaman 1,5 yaşında olan oğlu da hastasıydı dizinin varya
eski vadiyi her 10 kişiden 9.8 izliyodu abartısız sokakları boşaltan dizi efsane vadi efsane
okulda çakır-polat-memati-aslan akbey-seyfo dayı oyun oynardık ebelemece ben hep çakırdımah ah
Aga o zamanlar bi dizi vardı vadiden sonra çıkıyodu biz onu izliyoduk bir ara kurtlar vadisini açtım babam bana kızdı ben ağladım sonradan o bana anlatıyodu işyerine gittiğinde güvenlikçiler kendi aralarında çakırı konuşuyormuş daha öyle izlemeye başladıkaga o deilde eski vadiyi izlemeyen yok gibi bişeydi sen nasıl izlememişsin çok çok ilginç ülkenin 1 numaralı konusuydu her zaman herkes konuşurdu
100. kere söylüyosun. Görünen o ki bi 100 kre daha söyleyecek potansiyel var
Aga o zamanlar bi dizi vardı vadiden sonra çıkıyodu biz onu izliyoduk bir ara kurtlar vadisini açtım babam bana kızdı ben ağladım sonradan o bana anlatıyodu işyerine gittiğinde güvenlikçiler kendi aralarında çakırı konuşuyormuş daha öyle izlemeye başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?