Ben şarap gibiyim, yıllar geçtikçe değerim artıyor 😎😎😎🤭🤭🤭
Cok haklısın ya Doğan görmeyeli cok değişmiş cok o eski o değil artık😊
İçinden gençleşmek geldiyseNeye ara verdin hani yaşlı erkekler yapar genelde gençleşmeye çalısırlar rapcı gibi giyinirler öyle mi oldun@The_Erinch @AteşBöceği
En son çocukluğumda yemiş olduğum Ülker Çikolatalı Gofreti bu yaz almıştım ve şuan çekmecemde hâlâ duruyor. Bir türlü yemek nasip olmadı @The_Erinchçok iyi bir anımda yemek için erteledim hep. Dün niyetlendim yine vazgeçtimbir gün iş için imzamı atacağım gün yemeye karar verdimo gofret bu ay yenilecek.
Çekmecemde yaklaşık 3 aydır duran Ülker Çikolatalı Gofreti yeme zamanım geldi
Eeeee artıkkk ye yahuuuu 😁😁😁😁Çekmecemde yaklaşık 3 aydır duran Ülker Çikolatalı Gofreti yeme zamanım geldiPazar günü yiyeyim. O durum oldu nede olsa
Benim de en sevdiğim şarkılardan biri hala dinlerim😊En sevdiğim diziler arasında. İlk izlediğim türk dizilerinden biri olduğu için belkide.
Evet müziği çok hoş. Gele o giriş kısmıBenim de en sevdiğim şarkılardan biri hala dinlerim😊
Şu dizi bitti kanal doğru dürüst tekrarını vermedi cok bekledim yakın zaman da a2/ve ATV avrupa verdi hep sonradan denk geldim bir gün başlamayı düşünüyorum ama ☺Evet müziği çok hoş. Gele o giriş kısmıDiziside çok iyiydi. Meyremce ve Mustafa aşkı çok güzeldi.
3 sene önce keşfettim bende. Demet Akalın'dan duydum daha önceYayınlandığı dönem çok dinlerdim ben bu şarkıyı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?