Norveç ve Letonya Maçlarının Aday Kadrosu Açıklandı!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1633105423143.png

Türkiye A Milli Futbol Takımının 2022 Dünya Kupası elemelerinde Norveç ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı!

Şenol Güneş'le ayrıldıktan sonra Stefan Kuntz ile anlaşan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Norveç ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı. Açıklanan kadroda Sinan Bolat, Caner Erkin, Berat Özdemir ve Serdar Dursun gibi sürpriz isimler var.

Stefan Kuntz'un ilk sınavını vereceği Norveç maçı 8 Ekim'de, Letonya maçı ise 11 Ekim'de oynanacak.

İşte aday kadro:

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Serdar Aziz ve Serdar Dursun haricinde sürpriz bir isim yok. Bu iki oyuncuyu ilk kez göreceğiz sanırım milli takımda. :)

Serdar Aziz, Haaland'ı kitleyebilirse 50 milyona Real Madrid'in yolunu tutar...

Kuntz hocam daha şimdiden Letonya defansını 80 dakika boyunca açamamış olacak ki Caner'i almış. :A

Serdar Dursun mu? Şu anda çağrılmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Caner çağrılsa bile Kunz'un açıklamaları sonrası Rıdvan oynar diye düşünüyorum. Kaleci Sinan Bolat pek beklemiyordum. Ama zaten Altay ya da Uğurcan oynayacağı için önemli değil.

Serdar Dursun, Abdülkadir Ömür ve Serdar Aziz. İlk seçimde herkesi memnun etme kadrosu kurmuş. Muhtemelen kadroyu eline veren kişi Halil'i almayı unutmuştur o da iki güne gelir.

Yalnız tabletten izlediği tek maçla Okay'ı kesmesini takdir ettim.

Sakatlık kötü bir şey ama bu duruma çoğu kişi sevinmiştir.

• Olmamış
Reactions: Tolstoyevski
Keşke Galatasaray’dan hiçbir futbolcuyu çağırmasalar, nefret ediyorum şu milli takım turnuvalarından. Bize kulüpler yeter, bırakın artık şu milli maç olayını… Yine bir dünya sakatlığa yol açacaktır zaten yoğun takvim dönemi…
Sana özel anket yapacağım bekle, forumun geneli ne düşünüyor bakalım. :A