Norman Reedus İstanbul'a Geliyor!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Norman Reedus İstanbul'a Geliyor!

Her sene kendi alanında en başarılı isimleri ödüllendiren GQ Türkiye, bu sene ödüllerde büyük bir sürpriz yaptı. The Walking Dead’in Darly Dixon'ı, dergi tarafından Yılın Uluslarası Starı seçti.

Ünlü oyuncu Norman Reedus ödülünü almak için 3 Aralık’ta GQ Türkiye Men of the Year ödül törenine katılacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
@Çiğdem- in kendisine hayran olduğunu bilse giresuna kadar gider hazır istanbula gelmişken yönünü karadenize vurur
) ama kızı bu kelaynağa yedirmeyiz şimdiden önlem alayım
3 Aralık günü ödülün yapılacağı yere git @Çiğdem- tam kapıya gelince kolundan tut kaçır.
Ayağına büyük fırsat geldi.

Şaka maka sende seviyordun sanırım Norman'ı.
Sen de sevindin habere.

bu arada bizim forumda sadece @Çiğdem- yok hayranları arasında hayrettir @cevaa da buna hayran @sokak sanati da buna hayran, bu kazmanın türkiyeye ayak bastığı gün bizim forum yarıdan yarıya boşalır hepsi karşılama törenine gidecektir
)

ordan kız ciyak ciyak bağırıp bizi elaleme rezil eder
ben giresun istanbul arasındaki yola dinamit döşeyeyim en iyisi

ben bu adamı çok seviyorum keşke ölse dizide
) ölümüne seviyoruz daryl ı
)

@turkuazz ve @BesaleT sizi unutmuşum.

Eğer memnun kalırsa Norman belki ileride TWD için panel düzenleyebilirler. Daha önce Paris ve Londra gibi şehirlere gitmişlerdi.
Tabi bizimkilerde istekli olmalı biraz.

@turkuazz ve @BesaleT sizi unutmuşum.

Eğer memnun kalırsa Norman belki ileride TWD için panel düzenleyebilirler. Daha önce Paris ve Londra gibi şehirlere gitmişlerdi.
Tabi bizimkilerde istekli olmalı biraz.
panel olunca maggie de gelecekmi sen ondan haber ver
ben panelden anlamam maggie geliyormu gelmiyormu ?

Gelir daha doğrusu biraz da isteği bağlı yani.
Belki bizimkiler Michonne'yi ister.
@mrt-06
o da olur farketmez yeterki gele gele carol gelmesin
o zaman paneli düzenleyelere aile boyu küfrederim
zaten en sevmediğim tiplerden daryl gelmiş birde üstüne carol gelirse kazık üstüne kazık atmak gibi bişey olur

o da olur farketmez yeterki gele gele carol gelmesin
o zaman paneli düzenleyelere aile boyu küfrederim
zaten en sevmediğim tiplerden daryl gelmiş birde üstüne carol gelirse kazık üstüne kazık atmak gibi bişey olur
Aman aman uzak dursun.
zaten izlediğim panellerde de pek yoktu sanırım oynayan oyuncu seçici davranıyor olabilir yada denk gelmemiş olabilir.

Rick gelse daha güzel olurdu aslında. Eğer imkanım olsa giderdim valla ama halka açık değil sanırım.

sen bak bizde öyle foktan bir şans varki? şimdiye kadar kimseye denk düşmeyen carol bize denk düşer
)

rick gelmesin onun yerine tara gelsin
enid adlı kız gelsin

harun sende illaki gereksiz karakterlerden birini söyleyip hayallerimizi yıkacaksın

Ben bunu sevmiyorum hatta gıcığım yani.
Rick gelse sevinirdim.

@Harunnn60 'ın yaptığı sürprize anca üzülürüz zaten.ss

Darly reyizin gelmesi güzel ama görme imkanımız yok maalesef

Türkiye'ye 2.kez gelecek daha öncede tatil amaçlı gelmişti.

@OzaN @sokak sanati @mrt-06 @Titanium @GreatOttoman @destere @xemrexxx

@Çiğdem- senin ki geliyor koş.
İstanbul'da akraban yoksa bizde kalabilirsin.
adama ödülünü @Çiğdem- verir bence
@destere
aaaaaa süper bir haberrr

adam çizgi romanda olmayan bir karakter olmaına rağmen twd nin en sevilen oyuncuu rick falan hikay yanı çünkü çok açık şekilde amerikada zaten darly açık ara en ok sevilen oyuncusu aynı şekilde türkiyedede darly rickten önde bunu sağlayan kişide
norman adamdakı karizma yıkılıyor bu diziyide çok farklı bir boyuta taşıdı gerçekten
ve istanbula çağrıması gereken kişide darly di

ahhh keşke gidebilsem ama halkada açık değilmiş galiba boşu boşuna kendimi yormuş olurum

Aslında haklısın bu ödülden bile Daryl'nin Rick'ten daha fazla sevildiğini anlayabiliriz.

Norman umarım memnun kalır da ileride panel düzenlerler inşaallah.

Senin Jensen ne zaman uğrar acaba Türkiye'ye.

Aslında haklısın bu ödülden bile Daryl'nin Rick'ten daha fazla sevildiğini anlayabiliriz.

Norman umarım memnun kalır da ileride panel düzenlerler inşaallah.

Senin Jensen ne zaman uğrar acaba Türkiye'ye.
ayoll twd nin starı erkek başrolu olarak noman çağrılmış istanbula ben öyle anladım yanı

ahhh jensen gelirse gerçekten giderdim istanbula hiçbir kuvvet engel olamazdı bana babam bile @destere

ayoll twd nin starı erkek başrolu olarak noman çağrılmış istanbula ben öyle anladım yanı

ahhh jensen gelirse gerçekten giderdim istanbula hiçbir kuvvet engel olamazdı bana babam bile @destere
Evet çağrılmış yani daha doğrusu ödülü ona vermişler.

Jensen'in gelişini hayal ediyorum da sen kendini kaybederdin kesin.