2021 Nobody / Önemsiz Biri - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,130
Reaksiyon puanı
47,900
Puanı
1,060
Konum
İstanbul

Nobody.jpg


Nobody

Tür:
Aksiyon, Suç, Dram
Süre: 92 dakika

Yönetmen: Ilya Naishuller
Senaryo: Derek Kolstad

Oyuncular:
Bob Odenkirk
Aleksey Serebryakov
Connie Nielsen
Christopher Lloyd

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 7.7/10
Metacritic: 63/100

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
 
Filmin iyi tepkiler alıp gişede de Covid şartlarında fena sayılmayacak şekilde gitmesine sevindim. :Z Bob Odenkirk için tabii ki, izleme imkanı olunca izleriz. :Z
 
Nasıl başladı, nasıl bitti. 😱 Film bende şok etkisi yarattı.

Sıradan bir hayat süren, sünepe gibi görünen başrolümüzün içinden adeta bir canavar çıktı. :A Meğer ne kadar çok şey biriktirmiş içinde adam. Hırsızlar iyi ki girmiş evlerine bu sayede adamın yeteneklerini görmüş olduk. Tüm kaza, çatışma sahneleri titizlikle kurgulanıp çekilmiş, aksiyon tavandaydı filmin yarıdan fazlasında. Yaşlı adamı hemen öldürürler diye beklerken o da oğlu gibi yetenekli çıkarak şaşırttı. Fakat ne kadar yetenekli olursan ol onca adamdan, silahtan, bombadan hafif yaralarla sıyrılmak biraz absürt olmuş gibi.

8/10
 
Hutch Mansell'in, Becca ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı sıradan hayatı, bir gün eve hırsız girmesi sonucu değişir. Hutch'un içinde biriken öfkesi bir anda ortaya çıkmaya başlar. Sonrasında ise aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi değildir.

Aksiyonu boldu, neredeyse gereksiz sahne yoktu. Süresi kısaydı ve akıcıydı. Süresi kısa olup da, aksiyonun bol olması film için ayrı bir artı. Sıkmadan, heyecan verici bir şekilde izletiyor ve Bob Odenkirk'in başarılı performansı da bunda etkili. Tarantino filmlerindeki gibi bol kanlı filmdi.

Filmin afişi bile ilgi çekici. Bob Odenkirk'in havalı görüntüleri başlı başına filmi ilgi çekici kılıyor. Saul Goodman olarak gördüğümüz Bob Odenkirk'in oradaki öfkesini boşalttığı film gibi olmuş. En azından benim gözümde öyleydi. Abartı var mıydı, evet ama filmin kendi dili de bu abartıydı.

8/10

19.04.2021