'No Time to Die' Corona Virüsü Sebebiyle Kasım Ayına Ertelendi!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
NTTD.jpg


Kadrosunda Daniel Craig, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Rami Malek, Lashana Lynch, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Billy Magnussen ve Dali Benssalah gibi isimlerin yer aldığı Yeni James Bond filmi 'No Time to Die', Corona virüsü sebebiyle vizyona giriş tarihini Kasım ayına ertelendi.

Daniel Craig’in James Bond’a son kez hayat verdiği No Time to Die’ın ABD’de 10 Nisan’da vizyona gireceği açıklanmıştı. Film, aralarında Türkiye’nin de yer aldığı pek çok ülkede de Nisan ayında vizyona girecekti. Ancak Corona virüsünün filmin gişedeki performansına zarar vermesinden endişe duyan MGM, Universal ve Eon Productions; filmin vizyon tarihini Kasım ayına erteleme kararı aldı.

Filmin ABD’deki yeni vizyon tarihi 25 Kasım olarak belirlendi.

'No Time to Die' ile benzer dönemde vizyona girecek olan diğer yüksek bütçeli filmlerin de ertelenip ertelenmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Kaynak: filmloverss.com
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Vay canına, sabah görünce şok oldum. Yakın dönemde ilgi çekici ender filmlerdendi. A Quiet Place 2'yi de kıyamet ortamına benzer şekilde izleyeceğiz bu gidişle. :D