Nisan 2014 Ayının En Favori Üyesi - Final

En Favori Üye Kim Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
geçen ay gibi bu ayda en fazla oy alarak finale kaldım ama finalde başarılı gidemiyorum sonuncu bile olabilirim
yinede en iyi çıkışımı bu ay yaptım ama @sürgünüm ve @takas çok sevdiğim üyeler herhangi biri kazanırsada kendim kazanmış kadarda olurum yanı oyüzden benim için her bakımdan rahat bir final olucak üzülme riski yok

Son düzenleme:
@Çiğdem- geldiğinden bu yana fazlasıyla ön plana çıktı ve bu da kendisi için önemli bir artı.
@sürgünüm, günden güne yakaladığı çıkışını sürdürüyor. Kaliteli yorumlar yapıyor, üyelerle iyi geçinmeye çalışıyor ve birçok konuda iyi şeyler yapmaya çalışıyor.
@takas, daha önce çok kez favori üye ilan edildi. Diğer iki üyeye kadar forumda daha bir tecrübeli.

Üç üyeyle de iyi anlaşıyorum. Bunları göz önünde bulundurarak @sürgünüm diyorum.. Diğer üç üyeyi de işaretlemek isterdim doğrusu ama @sürgünüm'ün performansını daha bir iyi buluyorum son zamanlarda.

Kısa bir sürede forumda çok iyi çıkış yakalayan @Çiğdem- bence artık ayın en favori üyeliğini hakediyor.Oyum Çiğdem'e.

@Çiğdem- diyorum.
takas ve sürgünüm agalarımı severim sayarım ama şampiyonluk zevkini tattı onlar.

Oy veren kardeşlerime teşekkürler

Oyumu takasa verdim
bakalım kim sonuncu olacak 1. den çok sonuncuyu merak ediyorum;