Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen ay gibi bu ayda en fazla oy alarak finale kaldım ama finalde başarılı gidemiyorum sonuncu bile olabilirim yinede en iyi çıkışımı bu ay yaptım ama @sürgünüm ve @takas çok sevdiğim üyeler herhangi biri kazanırsada kendim kazanmış kadarda olurum yanı oyüzden benim için her bakımdan rahat bir final olucak üzülme riski yok
@Çiğdem- geldiğinden bu yana fazlasıyla ön plana çıktı ve bu da kendisi için önemli bir artı. @sürgünüm, günden güne yakaladığı çıkışını sürdürüyor. Kaliteli yorumlar yapıyor, üyelerle iyi geçinmeye çalışıyor ve birçok konuda iyi şeyler yapmaya çalışıyor. @takas, daha önce çok kez favori üye ilan edildi. Diğer iki üyeye kadar forumda daha bir tecrübeli.
Üç üyeyle de iyi anlaşıyorum. Bunları göz önünde bulundurarak @sürgünüm diyorum.. Diğer üç üyeyi de işaretlemek isterdim doğrusu ama @sürgünüm'ün performansını daha bir iyi buluyorum son zamanlarda.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.