Nisan 2014 Ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Forumumuza 30 Aralık 2013'de üye olan Çiğdem- arkadaşımız daha önce de finalde yarışmış ancak ilk defa ayın Favori üyesi seçilmiştir.

Çiğdem- Nisan ayının en favori üyesi olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan takas ve sürgünüm'ü de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@Çiğdem- - 9
@takas - 8
@sürgünüm - 7

Nisan Ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

aedebiyatgalerisi-net_wp_content_uploads_2010_01_tebr_c4_b0kler-gif.20576

ayyyy inanamıyorum çok sevindim hiç umudumda yoktu vlla :Z:Z:Z:Z
uyanır uyanmaz yanı güzel bir sabah hediyesi oldu bana geçen ayda finale kalmış ama başasırız olmuşdum bu seferde 1 oyla kazanmısım babam muhtarken 1 oyu neden bukadar önemsedi şimdi daha iyi anlıyorum 🙂🙂 bu ay özellikle hak ettiğimi düşünüyorum nisan ayında genel olarak forudma durgunluk vardı bu durgunluğu en iyi şekilde değerlendirdim ön pilana çıktım :bhr::bhr::bhr: bana verilen 9 oydan bana verenleri bildiğim kadarıyla
@denizz19 @Ahmad @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 bu 6 arkadaşı biliyorum çok teşekkür edyorum geriye kalan 3 arkadaşı bilmiyorum ama okuyoyrsalar onlarada çok teşekkür ediyorum :love1::love1: @sürgünüm @takas sevdiğim üyeler biri hemşerim diğeri vadici onlarıda tebrik ediyorum zaten başarılılar :bhr::bhr::bhr:
ayrıca benim babam eski muhtar yani seri yapmayı seviyoruz biz muhtar kızınada öyle yakısır fovori üye oldum diye gelecek ay oy vermemezlik etmeyin hak ediyorsam verin tabi seri yapmaya çalısıcam :F herkese teşekkürler iyi günler 🙂🙂🙂

teşekkürler :bhr::bhr:

milleti oklavayla tehdit ede ede oyları aldın.ss tebrikler :X
hahahah susss susss sırrımı ortaya çıkarma :F

Tebrikler @Çiğdem- :Z diğer arkadaşlarada tebrikler
çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

vlla ben muhtar kızıydım yanı bizde koltuk brakmak olmaz seri yapmak istiyorum :F
arkadaşlardan yine oy beklicem ama söz ön elemeye katılmayı başar tekrar sana oy kullanıcam 🙂🙂 oy sözüm olsun sana :kiki::kiki:
Kesin katılırım oyunu bekliyorum yoksa oklavam hazır bak
sus3.gif

hhahahaha harika bunlar yaaaa :F şuu tam @destere ye uygun

spank.gif
hahahha süperr :F

@abay-06 bu arada rüzgar gülü bende engelli yazdığımı görmez oyüzden sen söylermisin ona

beni tebrik ettiği için tşk ediyorum benim kimseyle bir derdim yok kinde tutan birisi değilim

bu yazımı alıntı yaparsan ona sevinirim 🙂🙂

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd