Nilsu Yılmaz "Sahipsizler" Dizisine Veda Etti | Star TV

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
6,445
Puanı
610
OGM Yapım imzalı Star TV'de yayınlanan Sahipsizler dizisinde bir ayrılık yaşandı.

Başrollerinde, Burak Berkay Akgül ve Hazal Subaşı olan Çarşamba günü Star TV'de yayınlanan Sahipsizler dizisine 3. bölümde Duygu karekteri ile dahil olan Nilsu Yılmaz 22. bölüm itibariyle diziye veda etti.

Oyuncu Nilsu Yılmaz, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada diziden ayrıldığını açıkladı.
1000010316.jpg
1000010325.jpg

Bu kızın çıkmasına seyirci tepkili imiş. Ondan da düşmüş olabilir.

• Aynen
Reactions: TenTen
Bu kızın çıkmasına seyirci tepkili imiş. Ondan da düşmüş olabilir.

Su gibi güzelmis masallah :bhr:
Yeni dizilerde görmek dilegiyle :D
Bu hanimefendinin fotograf konusu ellerinizden öper @RüzgarGülü @TenTen :A
Size bir şey itiraf ediyorum. Aslında Sahipsizler dizisini 4 bölümde bırakıyordum. Diziye girdi ve ben; "bu kim?" dedim. O sayede 3 bölüm daha izledim.
Çok yeni biride değilmiş. Uzun bir serüveni var. Yetenekli biri gerçekten. Umarım ileride daha da çok adını duyarız. Not edin. İyi oyuncu olacak.

Size bir şey itiraf ediyorum. Aslında Sahipsizler dizisini 4 bölümde bırakıyordum. Diziye girdi ve ben; "bu kim?" dedim. O sayede 3 bölüm daha izledim.
Çok yeni biride değilmiş. Uzun bir serüveni var. Yetenekli biri gerçekten. Umarım ileride daha da çok adını duyarız. Not edin. İyi oyuncu olacak.
Bu düşsün daha da, leyla'm artsın ❤️

Haziranda profil fotografi yapabilirim @Gerekli24 :A

Nasil yani acamazmisin :A