Nilsu Berfin Aktaş 'Kalp Yarası'nda! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
NILSU-1.jpg

Kalp Yarası dizisine sürpriz isim!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban'ın oturduğu, başrollerini; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in paylaştığı diziye Nilsu Berfin Aktaş dahil oldu.

Son olarak 'Benim Hayatım'ın başrolünde yer alan Aktaş, diziye 17 Ocak’ta ekrana gelecek 28. bölümde katılacak.

Kalp Yarası, yeni bölümüyle pazartesi 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Başarılı oyuncu mu. :F Bu kızın nasıl bir başarısı var ki böyle anılabiliyor kelimenin anlamını boşaltmayın. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Son faciadan sonra işi sağlama almış bir süre gider bu dizi. Ama pat diye yan role düşüşü de yazık oldu. :A

Ben bu dizi biter yerine Yalnız Kurt gelir diyordum ama galiba atv Yalnız Kurt dizisini Cuma günü koyacak.

Kız @Angelica şimdi bu kenafir gözlü güzel kız hangisinin arasını bozacak dersin Ferit ile Ayşe nin mi yoksa Hande ile Yaman'nın mı :J
------

Başrolden yan role bu kadar hızlı düşen bi oyuncu görmedim :A
Ç.G.H.B daki Şikayet hanım gibi sende 1968 den beri ben böyle düşüş görmedim :A

indir.jpg

Kız @Angelica şimdi bu kenafir gözlü güzel kız hangisinin arasını bozacak dersin Ferit ile Ayşe nin mi yoksa Hande ile Yaman'nın mı :J
------

Ç.G.H.B daki Şikayet hanım gibi sende 1968 den beri ben böyle düşüş görmedim :A

Ekli dosyayı görüntüle 113215

Vala kuzum son bölümleri izlemedim ama Ferit ile Ayşe olabilir gibime geliyor :D
Olabilir o zaman Mirza'nın partneri... Ya da Ayşe ile Ferit'in arasını bozmaya geliyordur. :A

Kesin ara bozmaya geliyordur :D

Benim Hayatım gibi hikayesi bir şey vaat etmeyen diziden sonra sevilen bir diziye dahil olması iyi olmuş. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta seviyordum, sahnelerine bakarım burada da.

• Beğendim
Reactions: Zeyno