Nil Karaibrahimgil'den Okullara 'Teneffüs Zili' Şarkısı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
İlgili resim

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bütün okullarda aynı teneffüs zilinin kullanılması için hazırlanan şarkıyı bugün tanıttı.

Tüm ilkokullarda çalınacak olan teneffüs zilinin aynı melodisinden bir çocuk şarkısı da yapıldı. Bugüne kadar benden istenen en büyük şey dediği bestesini bugün ilk kez okullarda duyan Nil Karaibrahimgil gözyaşlarını tutamadı ve aynı duyguyu XL şarkısını radyolarda ilk kez duyduğunda da yaşadığını söyledi. Nil Karaibrahimgil bestesini ülkemizin çocuklarına armağan etti.

Ziya Selçuk'un projeyle ilgili açıklaması:
"Bu anlamdaki çalışmamızı bugün paylaşıyoruz. Hem bir zil söz konusu, çocuklarımızın teneffüslere çıkarken işitecekleri, hem de aynı melodinin söz konusu olduğu bir şarkımız var. Şarkımızın bestesini müzisyen Nil Karaibrahimgil yaptı. Sözlerini Şermin Yaşar yazdı. Bu şarkımızın ve okul zilimizin hazırlanmasında daha önce 23 Nisan şarkımızı da hazırlayan ekip çalıştı. Bu bağlamda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın hizmetine yeni bir faaliyeti sunmuş olmaktan da çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Burada öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle beraber bunu Nevşehir'de paylaşmaktan da ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun."

İşte 'Gelecek Biziz' şarkısı:

 
  • Harika
Reactions: Gizmen and S.G.A.T.

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: alperuz and Bully

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,228
Reaksiyon puanı
16,580
Puanı
1,061
Şarkı bir çocuk şarkısı olarak güzel ama meslek liselerinde falan çalındığını düşünemiyorum :A :A