Nil Erkoçlar'a Ölüm Tehdidi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Emret Komutanım,Yamak Ahmet gibi dizilerle tanıdığımız başarılı oyuncu Nil Erkoçlar bildiğiniz üzere ameliyatla erkek olmuştu.Adını Rüzgar Erkoçlar diye değiştiren başarılı oyuncu şimdide muhafazakar kesim tarafından ölüm tehdidi almaya başladı.

Rüzgar Erkoçlar'ın bu tehdit üzerine sevgilisiyle beraber şehir dışına da çıktığı bilgiler arasında bulunuyor.Bu tehditler devam ederse devletten korunma talebinde bulunulacak.Şuanda bile Rüzgar Erkoçlar adına sahte sosyal medya hesapları dahil açılmış bulunuyor.Ayrıca dizi ajanslarından da teklif aldığını belirten oyuncu,''Ben artık oyunculuğu bıraktım ve yurtdışına yerleşmeyi planlıyorum'' dedi.

e5rm1h3OePrnlTFc0ymhZa4i.jpg

Bunları göze alacaksın bu arada sevgilisi derken

Bunları göze alacaksın bu arada sevgilisi derken

Ne demek bunları göze alacaksın ya ne demek????
Kim kimi bedenine yaptığı bir uygulama için ölümle tehdit etme hakkına sahip olabilir?
Muhafazakarız, her şey Allah için deyip de birinin canına kıyabilmeyi göze almak nasıl bir yaman çelişkdir?????
Ne kadar kolay birilerinin hayatı için peşin hükümlerde bulunmak bir tek cümleyle.
Herkes bir insanlığını sorgularsa iyi olacak

Kim kimi bedenine yaptığı bir uygulama için ölümle tehdit etme hakkına sahip olabilir?
Muhafazakarız, her şey Allah için deyip de birinin canına kıyabilmeyi göze almak nasıl bir yaman çelişkdir?????
Ne kadar kolay birilerinin hayatı için peşin hükümlerde bulunmak bir tek cümleyle.

+1

Bir dk. yani dogru mu anliyorum sevgilisi ameliyatdan öncede varmis? O zaman durum önce vahim simdi düzelmis olmuyor mu?

Ameliyattan önce de vardır tabiki. Kadın vücüdunda fakat kızlardan hoşlanıyor. Daha önceden kadınlarla beraber olduğunu röportajında söylemişti. :)

Fakat anlamadığım bir şey var. Eğer sevgilisi önceden var ise ve o zamanlarda kendisi kız görünüşündeydi. Sevgilisi de öyle. Eee o zaman sevgilisi de kadın vucudunda olup, kadınlardan hoşlanıyordu. Şimdi ise artık erkek görünümünde. Sevgilisi ayrılmamış mıdır? :(

Ameliyattan önce de vardır tabiki. Kadın vücüdunda fakat kızlardan hoşlanıyor. Daha önceden kadınlarla beraber olduğunu röportajında söylemişti. :)

Fakat anlamadığım bir şey var. Eğer sevgilisi önceden var ise ve o zamanlarda kendisi kız görünüşündeydi. Sevgilisi de öyle. Eee o zaman sevgilisi de kadın vucudunda olup, kadınlardan hoşlanıyordu. Şimdi ise artık erkek görünümünde. Sevgilisi ayrılmamış mıdır? :(
belki bisexüeldir

kardeş benim cümlemden bunu mu çıkarıyon dindarsa o insanlar adam öldürmenin yasak olduğunu da bilirler benim demek istediğim erken olduysa herşeyi düşünmeliydi herşey olabilir

- - - Ekleme - - -

belki bisexüeldir

ne diyon ya o ne :kiki:

kardeş benim cümlemden bunu mu çıkarıyon dindarsa o insanlar adam öldürmenin yasak olduğunu da bilirler benim demek istediğim erken olduysa herşeyi düşünmeliydi herşey olabilir

- - - Ekleme - - -

ne diyon ya o ne :kiki:

Bunun neyini göze alacaktı, ben de onu anlamadım. Ortada göze alınacak bir şey yok. Sırf birilerinin keyfini bozdu diye, yaşamak istediği hayatı yaşamayacak mıydı? Hee bu arada zaten istemediği bedende yaşamaktansa belki de ölmeyi bile göze almıştır merak etme.
Bu arada katıla katıla güldüğün bisexüellik de hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanmak oluyor.