Nil Erkoçlar'ın Yeni Adı Rüzgar Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eski hali ile şimdiki halini karşılaştırınca tuhaf oldum.

Niye böyle birsey yapmis bu kadin ya. Cok güzel ve sevimliydi. Yaziktir günahtir ya

Bu kadar güzel bir kadin niye harcar kendini?

Benimde bir kız tanıdığım vardı.Oda böyle bunun gibi erkek gibi hissediyordu.Oturuşu duruşu kalkışı konuşurken jest ve mimikleri.Hani biz deriz ya "erkek fatma" diye işte bu kızda öyleymiş.Ama insanlar var cinsiyetini beğenir ama cinsel anlamda kendi türünden hoşlanır.Böyle kişilerden pek tanımam ama sanal ortam bi kaç kere gördüğüm oldu kötü insanlarda değillerdir hani ama samimide değildim yalan söylemim.

Penis konusunda şöyle birşey de olabilir.Kemik alınmıştır lab. ortamında yumuşatılmıştır.Yani kıkırdak kıvamına getirilmiştir.Sadece idrar atma sistemi olarak kullanılmıştır.Orgazm sistemide değişmiştir verilen hormanlarla.

Kadının erkek kaburgasından yapıldıgını bende okumuştum.Hz.Havvadan önce Lilith diye biri yaratilmiş.Hz.Adem ile sevişmlerinde "güya hep hz.Adem üstte" olduğu için anlaşamazlarmiş birşeyler hurafeler falan filan .Gel zaman git zaman bu lilith denen kadın cennetten sürülmüş.Hz.Adem yalnız kalmiş ve Allah Hz.Adem'in kaburgasından yaratmiş.Hz.Adem bilmiyormuş sanırım.Çünkü Lilith'e benziyormuş.

Yine kadına benziyor.

İncidekiler 4-5 yıl önce şey yazmışlar bir ömür benim olsun gıkım çıkmaz yazmışlar.

Taşıdığınız organın neyden olduğunu bilmiyomusunuz ya kıkırdaktan değilmiydi gerçi tartışma bitmiş ama

Acaba penisi için boyut isteğinde bulunmuşmudur yoksa önemli olan işlevi mi demiştir ?