Nil Erkoçlar'ın Yeni Adı Rüzgar Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aletinin çalışmasına gerek yok.Zaten bunu cinsellik için yapmamış.
@Via mobile

[h=2]“Ama ben eşcinsel değilim” dedim, “Kadınlardan kadın gibi hoşlanmıyorum, kadınlara karşı erkek gibi hissediyorum[/h]
Burda denilmek istenileni anlamadım.
Sen bilirsin anlatsana.

- - - Ekleme - - -

Çok garip bir durum mu değil mi bilmiyorum. Ama dışlamaya hiç gerek yok, sonuçta onu da Allah yarattı. O bunu istemiş. Düşünsenize erkek gibisiniz ama kadın kıyafetleri giyiyorsunuz, erkek ruh halinizle bir erkekle birlikte olmak zorunda kalacaksınız evleniğinizde. Zor bir durum. Umarım kendisi için hayırlı olur.

insanların hayatları neden gır gır şamata konunuz olabiliyor? bu sitedeki insanları gerçekten hiç anlayamıyorum bazen. karşı olursunz anlarım ama dalga geçmek, alay konusu yapmak da neyin nesi? ayrıca röportajı alıp okuyan ve azıcık düşünebilen biri bu cinsiyet değiştirme olayının keyfi değil içten gelen hislerin mecburi sonu olduğunu anlar.

- - - Ekleme - - -

“Ama ben eşcinsel değilim” dedim, “Kadınlardan kadın gibi hoşlanmıyorum, kadınlara karşı erkek gibi hissediyorum

Sen bilirsin anlatsana.

.
ben anlatıcam hazır olun

(günah günah diyecek olanlara selam bu arada)
bir cinsel yönelim var. insanların cinsel olarak kimden hoşlandıkları oluyor ( karşı cins, hem cins, ikisi birden)
bir de cinsel kimlik var. o da kendini kadın ya da erkek hissetmek. nil erkoçlar kendini erkek hissettiği için erkek sayılıyor ve lezbiyen olmuyor. biraz karışık gelebilir ama anlamak isterseniz de çok basit aslında.

- - - Ekleme - - -

“Ama ben eşcinsel değilim” dedim, “Kadınlardan kadın gibi hoşlanmıyorum, kadınlara karşı erkek gibi hissediyorum

Sen bilirsin anlatsana.

.
ben anlatıcam hazır olun

(günah günah diyecek olanlara selam bu arada)
bir cinsel yönelim var. insanların cinsel olarak kimden hoşlandıkları oluyor ( karşı cins, hem cins, ikisi birden)
bir de cinsel kimlik var. o da kendini kadın ya da erkek hissetmek. nil erkoçlar kendini erkek hissettiği için erkek sayılıyor ve lezbiyen olmuyor. biraz karışık gelebilir ama anlamak isterseniz de çok basit aslında.

Biyolojim niye iyi olmasın ki

Vardır tabi. Her şeyi yaptılar bi onu mu yapmadılar

Bence sadece penis yapmışlardır. Testis nasıl olacak ki? Penisi de kemikten olduğu için normal penis gibi değildir.
(Yani hep serttir.
) diye düşünüyorum.

Hayal gücün iyi değil galiba

- - - Ekleme - - -

Bence sadece penis yapmışlardır. Testis nasıl olacak ki? Penisi de kemikten olduğu için normal penis gibi değildir.
(Yani hep serttir.
) diye düşünüyorum.

Hep sert nası yaşanırki

İşime gelmiyor diyelim.

Penisde kemik mi varmış öyle diyorlardı ama pek inanmamıştım.

niye bana oruyonuz lan
bi yerde memelilerden sadece insanim ve maymunun penisnde kemik olmadigini diger butun hayvanlarda oldugunu okumustum
yabancilar buradan harektle kadinin insan yaratilirken insanin penisndeki kemikten yaratildigini ileri surmusler
haydi benden bu kadar

Ben de bir yerde kadının erkeğin kaburga kemiğinden yapıldığını okumuştum.
Yani bu iddalar saçma bence.

Kemik yokmuş, yani Rüzgarın penisi hep sert kalacak ama bu nasıl olacak bilmiyorum.

Tıp istiyorsun ya ondan.

- - - Ekleme - - -

Konu nereye gelmiş. :q

Bilimsel. 😱

Buğra'nın verdiği videodaki amca bacaktan ya da koldan alınan kemikli parçaya mikroskobik ortamda şekil veriliyor dedi.
Yani gerçekte de kemik vardır belki