Nihat Hatipoğlu'nun Programında Müslüman Oldu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan, Nihat Hatipoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen program ''İftar Vakti'' programında bir ilk gerçekleşti.

Programda canlı yayına çıkan Hollandalı bir kadın Müslüman olmak istediğini söyledi ve programda Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman oldu.

Oldukça dikkat çeken kadın izleyicilerden de büyük destek aldı. İşte o anların saniye saniye görüntüleri sizlerle.

thumbnail_1404723384.jpg

Müslüman olmak için en çok izlenen tv programına çıkmak gerekmez ya neyse. İnşallah samimidir :)

Videoyu açamıyorum şimdi ama ilkinde yanlış söyletiyor diyorlardı haberlerde, Nihat içinmiydi o tam hatırlayamadım.

Açılmıyorsa direk Youtube üzerinden izleyebilirsin. :)
O anlamda bir sıkıntım yok, paneldeyken giremezdim, o anda yazdım herhangi bir sıkıntı yok konuda. :)

Başka bir forumda konusu vardı onu bulamadım ama youtubeden aratınca başka video:

Edit: Çok sıkıntılı birşey değil gibi duruyor..

Son düzenleme:
Yok artık. 😱 Kim müslüman olmak ister'e bağladılar. :F

Cidden niye böyle bir şeye gerek duyulmuş anlamadım? İyi, bilgili birisi bence Nihat Hatipoğlu ama aynı zamanda nasıl bu kadar samimiyetsiz ve itici olmayı başarıyor anlamak güç. Oğlu da babasının aynısı. Bunlar böyle ekranlardan hiç ekislmeyecek herhalde. Onu geçtim isteksiz duruyor zaten kız orada. Müslüman olmak için yapılması gerekeni söylese yeterli olurdu...

O anlamda bir sıkıntım yok, paneldeyken giremezdim, o anda yazdım herhangi bir sıkıntı yok konuda. :)

Başka bir forumda konusu vardı onu bulamadım ama youtubeden aratınca başka video:

Edit: Çok sıkıntılı birşey değil gibi duruyor..

bu başka bir müslüman olma videosu, sahur programında

Bu kadın dün akşam aniden canlı yayına çıktı. Nihat Hoca'nın da haberi yoktu. Kadın belli ki kendiside şok olmuş yada tam karar verememiş gibi bi ifade var. Arkadaşları zorlamiş gibi geldi bana(b)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy