Nihat Hatipoğlu Bu Ramazan'ın En Başarılı İsmi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

ATV'de günde 2 kez (akşam ve gece) program yapan Nihat Hatipoğlu, bu seneki Ramazan ayının kuşkusuz en başarılı isimlerinden biri oldu.

Kuşkusuz günde 2 kez, yüzlerce kişinin önünde canlı olarak bir şeyler anlatmak kolay değildir. Fakat Nihat hocamıza baktığımızda bunu çok iyi başardığını görüyoruz. Gerek izleyicilere gösterdiği güler yüzü, gerek sabrı, gerekse sorulara karşı yanıtladığı içtenlikle bu Ramazan ayında TV'nin en çok sevilen ve seyredilen isimlerinden biri oldu Nihat Hatipoğlu.

Programı izlerken insan hiç sıkılmadan izliyor. Zaten iftar saatinde de sahur vaktinde de aldığı oranları genellikle aynı oluyor ki bu da programı izleyenlerin aynı kitle etrafında dolaştığını gösteriyor. Yani hocayı bir izleyen bir daha bırakmıyor.

Hocaya sorulan sorulara baktığımızda ise 7'den 70'e soru soranların olduğunu görüyoruz. Bu da hocanın 7'den 70'e herkes tarafından sevildiğinin göstergesidir ben de.

Programın aldığı yüksek reytinglerde kanalı ATV'nin de yüzünü güldürmeyi başarıyor. Nihat Hatipoğlu yayınlandığı saat içerisinde 1. olmayı başarıyor. ATV bu ucuz maliyetli işten bol kazanç elde etmiş oluyor. Öyle ki ATV programı büyük bir ihtimalle gelecek Ramazan ayında da yayınlayacaktır. Böyle ucuz maliyetli bir işten bol kazanç elde etmeyi hiçbir kanal bırakmayı istemez.

YzOokPZe9ia8S8ybjeHMH0rS.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
evet başarılı gidiyor ama son zamanlarda şova başladı o da beddua etmediği program kalmadı bir din adamına beddua yakışmıyor bence :)

Ellerine saglik @emreemreu

Süphesiz cok iyi oranlar aliyor. Ilk akla gelen isimlerden zaten din konusunda.

Ben Star TV'de hocayı daha çok seviyorum Nihat Hatipoğlu son zamanlarda şov ile gündeme geliyor.

nihat hoca bu ramazan çok iyi gitti reytinglerde tebrikler

Gerçekleri ve samimiyetiyle her türlü zirvede yer olmayı hak ediyor. :)

Ramazanın vazgeçilmezlerinden

- - - Ekleme - - -

xemrexxx post: 1393271' Alıntı:
evet başarılı gidiyor ama son zamanlarda şova başladı o da beddua etmediği program kalmadı bir din adamına beddua yakışmıyor bence :)

Ben hiç bir zaman kaçırmam.Senin dediğin gibi beddua ettiğini görmedim ben :) Hem Nihat hoca beddua edecek bir isim değil

çocuklarduymasın post: 1393541' Alıntı:
Ramazanın vazgeçilmezlerinden

- - - Ekleme - - -

Ben hiç bir zaman kaçırmam.Senin dediğin gibi beddua ettiğini görmedim ben :) Hem Nihat hoca beddua edecek bir isim değil

dalgası bile geçiliyor panpa sen kaçırmışsın :)

Gerçekten listeyi hazırlarkün gördüm çok başarılı. Geçen sene bu kadar reyting alıyormuydu bilmiyorum ama programı çok samimi. :)

Çok sıcak bir program , Atv'ye ilk geçtiği zaman stüdyo içerisinde program yapıyordu ve bu da içtenliği ve doğallığı azaltıyordu.

2 sezondur Sultanahmet Meydanı'nda halkla iç içe olması, insanların özgürce soru sorabileceği bir ortam olması programın bu noktaya ulaşmasındaki en büyük etken. :)