Nihat Doğan'a Darbe Üstüne Darbe!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061
thumbnail_1424093918.jpg

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetiyle ile ilgili yazdıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Nihat Doğan, darbe üstüne darbe yemeye devam ediyor!

Survivor All Star yarışmasından Acun Ilıcalı tarafından atılan ve Galatasaray'ın kongre üyeliğinden de çıkarılması için dilekçe verilen Nihat Doğan'a bir darbe de menajerinden geldi. 5 yıldır Doğan'ın menajerliğini üstlenen Yavuz Yıldırım da son gelişmelerden sonra görevinden ayrıldı. Yıldırım, bu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Nihat Doğan ile 5 yıldır devam eden profesyonel iş ortaklığımız dün itibarıyla sona ermiştir."
Twitter üzerinden tartıştığı Ahu Sungur'un Doğan'a dava açmaya hazırlandığı söylenirken türkülerinin radyolarda çalması da yasaklanadı. Yazdığı yersiz sözler yüzünden darbe üstüne darbe yiyen karşılaşan Nihat Doğan'ın başına ileride neler geleceği ise merak konusu.

Son düzenleme:
Harika! Harika! Harika! Umarım daha da beter olur. Ailesi falan evlatlıktan reddetse mesela. Ya da Ahu Hanım dava açıp kazansa, o da muhteşem olur. :Z :Z :Z

Hak etmediği bir "üne" ve pohpohlanmaya sahip biriydi yavaş yavaş hak ettiğini buluyor galiba. İnsan ahlak bekçiliği yapmadan önce şöyle bir şarkı yaptığını hatırlar dimi?

Gelen geçen vuruyor çok üzüldüm. :A

Hadi canım yallah bu piyasadan. Senin gibi cahillere yer yok Tv dünyasında. Umarım diğer buna benzer zihniyetlere ders olmuştur.

Özgecan Aslan haberlerinden sonra üzülmem, şu anlık yerini sevince bıraktı. Sonunda kurtuluyoruz sanırım bu adamdan...
Özgecan UNUTULMAYACAK!1

hala bunu takipe alan zihniyetleri kınıyorum,umarım ahu sungurda davayı klazanır,nihat benim için hiç olmadı,bu saatten sonrada olamaz,beter olsun

Hak etmediği bir "üne" ve pohpohlanmaya sahip biriydi yavaş yavaş hak ettiğini buluyor galiba. İnsan ahlak bekçiliği yapmadan önce şöyle bir şarkı yaptığını hatırlar dimi?
aaa bu şarkıyı ilk defa görüyorum ayy ama o video yorumunda şuan eleştiri yapanlar çok geç kalmışlar neden bu şarkı yapılığı zaman tepkinizi koymadınız hatta suç duyurusunda neden bulunmadınız bu şarkıya zaten bu milletin yüzünden bu şerefsiz adam başımıza çıktı
sürekli nihat doğan taklitleri yapıp nihat doğanı başımıza çıkaran bu milletti bu herif saçma sağan sözler söylüyordu ve biz napıyorduk o sözleri taklit edip alkışlıyorduk nihatta normal olarak sözlerini düzeltmeyip gaza gelip daha beter şeyler söylemeye baslıyordu bu herifi başımıza bu millet çıkardı malesef ama artık bu şerefsize türk tv dünyasında yer yok hiçbir programa almazlar artık bunu alırsalarsalarda yine tepkiyimizi koyarız :ppp::ppp::ppp:

aaa bu şarkıyı ilk defa görüyorum ayy ama o video yorumunda şuan eleştiri yapanlar çok geç kalmışlar neden bu şarkı yapılığı zaman tepkinizi koymadınız hatta suç duyurusunda neden bulunmadınız bu şarkıya zaten bu milletin yüzünden bu şerefsiz adam başımıza çıktı
sürekli nihat doğan taklitleri yapıp nihat doğanı başımıza çıkaran bu milletti bu herif saçma sağan sözler söylüyordu ve biz napıyorduk o sözleri taklit edip alkışlıyorduk nihatta normal olarak sözlerini düzeltmeyip gaza gelip daha beter şeyler söylemeye baslıyordu bu herifi başımıza bu millet çıkardı malesef ama artık bu şerefsize türk tv dünyasında yer yok hiçbir programa almazlar artık bunu alırsalarsalarda yine tepkiyimizi koyarız :ppp::ppp::ppp:
evet canım taciz ederim diye şarkısı vardı nihatın

işte şarkısı @Çiğdem

benim olmazsan taciz ederim diyor şarkıda

evet canım taciz ederim diye şarkısı vardı nihatın

işte şarkısı @Çiğdem
cnm adam saçma sapan konusuyor ve bizler bu sözleri taklit edip alkışlıyoruz yılalrdır böyleydi bu durum halıyle nihatta kendini çeki düzen vermek yerine saçmalamaya devam ediyordu gaza gelip bu herifi biz başımıza çıkardık malesef
şu şarkı çıkalı kaç yıl olmuş şuan baktım o yıl suç duyurusu yapılması gerekiyordu şimdi iş işten geçmiş 🙄🙄🙄

cnm adam saçma sapan konusuyor ve bizler bu sözleri taklit edip alkışlıyoruz yılalrdır böyleydi bu durum halıyle nihatta kendini çeki düzen vermek yerine saçmalamaya devam ediyordu gaza gelip bu herifi biz başımıza çıkardık malesef
şu şarkı çıkalı kaç yıl olmuş şuan baktım o yıl suç duyurusu yapılması gerekiyordu şimdi iş işten geçmiş 🙄🙄🙄
evet canım aynen şükür ki dinlemem ben
tv de görünce kanal değiştiriyordum sadece bu tarz benimde
izlemek zoruında kalmıştım