Nihat Doğan ve İbrahim Tatlıses Arasında Özgecan Gerginliği

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,903
Puanı
205
Geçtiğimiz günlerde yaşanan, kadın vahşetini az da olsa fark etmemizi sağlayan Özgecan Aslan cinayetinin ardından Nihat Doğan "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde bir tweet atmıştı.

Nihat Doğan bu tweetin ardından darbe üstüne darbe yemişti. Önce Survivor All-Star'dan atılmış, sonra Galatasaray'ın kongre üyeliğinden çıkarılması için dilekçe verilmiş, kendi menajeri istifa etmiş ve hakkında soruşturma açılmıştı. Bunların ardından Doğan'a bir darbede İbrahim Tatlıses'ten geldi. Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla tepkisini dile getiren Tatlıses'e, Nihat Doğan Twitter'dan cevap verdi. İşte o gerginlik:

Bu resmin altına Tatlıses şunları yazdı:

"Birisi tepkisini böyle gösteriyor, birisi de kadın mini etek giyerse tecavüz edilir diyor. Gel de bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim Dünyayı paylaş.
Bugün siyah giyiniyoruz. Özgecan'a yapılanlardan dolayı erkeklğimden utanıyorum."

1044131_620x410.jpg

ibrahim bey geçmişte bunları yaşamıştı bile bile tweetleri atmasaydı keşke:(

ibrahim tatlıses mi konuşmuş ulan hepsi özgecan kardeşimizin üstünden rant sağlama peşinde kendisinin yaptıklarını herkes biliyor

nihat doğanı savunmuyorum tekrar söylüyorum ama neredeyse katil yaptılar adamı yeter ya o twiti başka birine atmış zaten o kadar tepki hele ünlülerden gelen tepkiler yapmacık

bu ünlülerin attıkları hiçbir twiti samimi bulmuyom hepsi kendini düşünüyor

ibrahim tatlıses mi konuşmuş ulan hepsi özgecan kardeşimizin üstünden rant sağlama peşinde kendisinin yaptıklarını herkes biliyor

nihat doğanı savunmuyorum tekrar söylüyorum ama neredeyse katil yaptılar adamı yeter ya o twiti başka birine atmış zaten o kadar tepki hele ünlülerden gelen tepkiler yapmacık

başka birine attı ama attığı insanda kadındı takasım

bu kadar üstüne gidilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum birisiyle laf dalaşına girmiş söylediği doğru yanlış beni ilgilendirmiyo
düşüncen ama karşısında bayan var ve özgecanla ilgili tivit atıyor nihatta
o cevabı veriyor bu kadar olmaz ama nihat haksız cnm

takas aga kesinlikle haklsın aynen öyle hepsi riyakar