Nihat Doğan: "Allah'ın Yazdığını Kullar Silemez"

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
877363.jpg

İki sezon önce Survivor'a katılacakken son anda yaptığı kan donduran paylaşım nedeniyle halkın büyük tepkisini çeken Nihat Doğan kadrodan çıkarılmıştı. Aradan 1 sene geçti ve Nihat Doğan yeniden Survivor kadrosuna alındı!

Geçen bu süre zarfı için Nihat Doğan "Allah'ın yazdığını kullar silemez.Erteleyebilir Lakin engelleyemezsiniz.Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya #SurvivorAllStar2018 e gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan'ın Özgecan Aslan için yazdığı 2015 yılında kan donduran paylaşımı ise şuydu;
nihat-dogan-ic.jpg

Allah adına da konuşmaya başladılar. Survivor'dan sonra fetvada verir kesin.:kiki:

Ülkede her şey olursun ama rezil olmazsın ne diyeyim. :)

Turabi, Nihat Doğan, Adem Kılıççı... Başlasın, her gün 'Bu akşam kaç kere Adam kelimesi kullanılır' anket konusu açacağım :T:

Son düzenleme:
Yaa bu adama nasıl katlanıcam benn Ademim var diye izlecektimm Acunn niye aldın kadroya bee:ppp:

Turabi, Nihat Doğan, Ahmet Kılıççı... Başlasın, her gün 'Bu akşam kaç kere Adam kelimesi kullanılır' anket konusu açacağım :T:

Ahmet değil Adem Kılıçcı :Dvalla Serhan Nihattan bayağı konu çıkar size:F

Şunu da anlamak çok zor daha önce Survivor kadrosuna alınmayan biri niye bu defa alınıyor

Resmen denize düşen yılana sarılmış forumda. Nihat'tan kurtulmak için Turabi'ye destek veriyor forum. Neyse Turabi bu adamın üstüne oynasın yine şampiyon olur net:F

Bugunkü programda ağlamiş youtubeda gördüm :A Atakana sallıyor, Atakan niye katılmıyor? Atakan da türk halkına küfür etti diyordu :A

Atakan katılmıyorsa Turabi yüzünden katılmıyordur. Malum çakması olmuştu :A Hem Atakan 2.olmayı kabul etmezdi :A

Resmen denize düşen yılana sarılmış forumda. Nihat'tan kurtulmak için Turabi'ye destek veriyor forum. Neyse Turabi bu adamın üstüne oynasın yine şampiyon olur net:F
Nihat'i da sevmem ama Turabi bir kez daha kazanirsa oy atan garip insanogullarindan umidimi yitiririm. Turabi cidden egitimsiz, agzi bozuk saygisiz bir insan. Hala hasanla olan atismalarini hatirliyorum. Insanlar cok cabuk unuttu nasil rezil oldugunu. Hala nasil kazandi anlayamiyorum zaten. Utanc verici bir sey bu ulke icin

Nihat'i da sevmem ama Turabi bir kez daha kazanirsa oy atan garip insanogullarindan umidimi yitiririm. Turabi cidden egitimsiz, agzi bozuk saygisiz bir insan. Hala hasanla olan atismalarini hatirliyorum. Insanlar cok cabuk unuttu nasil rezil oldugunu. Hala nasil kazandi anlayamiyorum zaten. Utanc verici bir sey bu ulke icin

Merve'nin babasıda senin gibi konuştu. Millet konuşmayı küstah buldu ve kazandı yarışmayı.:A

Merve'nin babasıda senin gibi konuştu. Millet konuşmayı küstah buldu ve kazandı yarışmayı.:A
Ayni seyi mi izledik bilmiyorum ama Merve'nin babasi kizini fazla ovup, Ataturk'le bir dahi tutmaya calisitigi icin insanlar hakli bir sekilde rahatsiz oldu ve Turabi'ye oy atti. Ki bu oldukca normal. Ama beni Merve'nin babasiyla bir tutman uzuntu verici acikcasi.

Ayni seyi mi izledik bilmiyorum ama Merve'nin babasi kizini fazla ovup, Ataturk'le bir dahi tutmaya calisitigi icin insanlar hakli bir sekilde rahatsiz oldu ve Turabi'ye oy atti. Ki bu oldukca normal. Ama beni Merve'nin babasiyla bir tutman uzuntu verici acikcasi.

Evet küstahtı Merve'nin babası sende bi insanı aşağıladın. Ağzı bozuk eğitimsiz bilmem ne diye. Pek bi farkın yok bence.:)

Inan bana asagilamak ne pek farkinda degilsin bence. Eger asagilamak isteseydim onun agzindan konusurdum. Kucucuk cocuklarin izledigi bir programda, uslubuna dikkat etmek yerine kufur etmeyi tercih eden bir insandan bahsediyoruz, defalarca yarismadan atilmasini gerektiren ama reytinglerden dolayi asla gerceklesmemis olan birisi. Yazik. Gercekleri dile getirmek kustahliksa sikinti yok. Beni kustah birisi olarak gorebilirsin😉

Olay unutuldu diye alınıyor . Ama bizim bir şey unuttuğumuz yok 😵😵😵