Nihat Doğan'ın Survivor Pazarlığı Sosyal Medyaya Düştü

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
nihat-dogan-fena-saydirdi-3830477_9299_o.jpg

Özgecan Aslan cinayetinin ardından "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” diye tweet atan Nihat Doğan büyük tepki görmüştü. Survivor kadrosunda olan Nihat Doğan için Twitter'da açılan #NihatDoğanVarsaSurvivorBoykot etiketi kısa sürede 1. sıraya yükselmişti. Bu etiketin ardından da #NihatDoğanYoksaSurvivorBoykot etiketi TT listesine girmişti.

Twitter kullanıcılarının anlam veremediği tweetlerin parayla satın alınan sahte hesaplar vasıtasıyla yapıldığı ortaya çıktı. Bugün ortaya çıkan ekran görüntüsünde Nihat Doğan troll hesaplardan TT yapan kişiye,
"Kardeşim bugün benim için çok önemli bir gün NihatDoğanYoksa SurvivorBoykot bu etiketi tt yapmamız gerekiyor" mesajı atıyor. Karşılığında "Yaparım 400 TL" yanıtını alıyor. Nihat Doğan da bunun üzerine "Yoğunum bugün 1 saat içinde tt olması gerekiyor" yazıyor.Troll hesaplardan TT yapan kişi de "Ödeme yapmadan işlem yapmam" diyor.
O konuşmanın ekran görüntüsü:
fft16_mf5320619.Jpeg

hahaahah @xemrexxx @Harunnn60 nihatı yedirmeyiz twettetlerinin nereden ortağa çıktığı belli oldu nihat parasıyla twet satın alıyomuş :F:F:F

Nihat Doğan troll hesaplardan TT yapan kişiye,
"Kardeşim bugün benim için çok önemli bir gün NihatDoğanYoksa SurvivorBoykot bu etiketi tt yapmamız gerekiyor" mesajı atıyor. Karşılığında "Yaparım 400 TL" yanıtını alıyor. Nihat Doğan da bunun üzerine "Yoğunum bugün 1 saat içinde tt olması gerekiyor" yazıyor.Troll hesaplardan TT yapan kişi de "Ödeme yapmadan işlem yapmam" diyor.

hahaahah @xemrexxx @Harunnn60 nihatı yedirmeyiz twettetlerinin nereden ortağa çıktığı belli oldu nihat parasıyla twet satın alıyomuş :F:F:F

Nihat Doğan troll hesaplardan TT yapan kişiye,
gördüm :D nihat doğan iyice batırdı kendini :F

gördüm :D nihat doğan iyice batırdı kendini :F
ve buradan acunun nihatı kovduğu belli oluyor kendisi çekilen bir adam nihatsız urvivor boykot diye twet satın alırmı hiçç belliki survivorda olmak için yapmıs bunları

acunun nihatı kovduğu resmiyet kazandı böylecelikle cnm :F:F:F

az önce okudum haberi gül gül öldüm yaa :F:F@Çiğdem- görüyormusun
yaptığını ya

Çok komikmiş gerçekten de. Bir zamanlar çok çok az da olsa bir ağırlığı olan bir medya karakteri, zor günler yüzünden iyice komik duruma düşmüş. Böyle yaptıkça kendini daha da güldürür, başka bir şey de yapmaz. Beter olur inşallah. :F

ve buradan acunun nihatı kovduğu belli oluyor kendisi çekilen bir adam nihatsız urvivor boykot diye twet satın alırmı hiçç belliki survivorda olmak için yapmıs bunları

acunun nihatı kovduğu resmiyet kazandı böylecelikle cnm :F:F:F
aynen :D eğer nihat kendi isteği ile ayrılsaydı bu işlere girişmezdi , demek acun kovmuş ki buda böyle işlere kalkışıyor :F

aynen :D eğer nihat kendi isteği ile ayrılsaydı bu işlere girişmezdi , demek acun kovmuş ki buda böyle işlere kalkışıyor :F
acunun kovduğu zaten belliydi cnm izlediğimiz programda acun seni almıcağını söylemiş dedilerdi o adamlar ne derse çıkıyor :F:F:F

ben acunun kişiliğini hiçç sevmeyen birisiydim oyüzden programlarına bakmıyordum hatta sizde paracı olduğunu söylüyordunuz para göz diye ama nihatı kovarak çok şaşırttı beni
haksızlık etmişim acuna ben 🙂🙂🙂

acunun kovduğu zaten belliydi cnm izlediğimiz programda acun seni almıcağını söylemiş dedilerdi o adamlar ne derse çıkıyor :F:F:F

ben acunun kişiliğini hiçç sevmeyen birisiydim oyüzden programlarına bakmıyordum hatta sizde paracı olduğunu söylüyordunuz para göz diye ama nihatı kovarak çok şaşırttı beni
haksızlık etmişim acuna ben 🙂🙂🙂
ben acunun paragöz olmadığını biliyordum para göz diyenler
bir daha düşünsün bence

Kendini iyice düşürdü çok sevdiği Türk halkının gözünde.

Photoshop olabiilir. Troller gundeme gelmek icin yapma olasiligi yuksek)))

Nihat survivora acunlarin gittigini biliyor bunu neden yapsin