Nihat Altınkaya 'Karadayı' Dizisinin Kadrosuna Katıldı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Son olarak Tozlu Yollar isimli dönem dizisi ile ekranda boy gösteren Nihat Altınyaka'nın yeni sezonda hangi projede yer alacağı belli oldu.​

Boş rollerinde Kenan İmirzalıoğlu , Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna Nihat Altınkaya katıldı.

Başarılı oyuncu dizide gazete patronu Sinan Koca karakterini canlandıracak.

Sinan Koca karakterinin , Mahir - Feride aşkı ve Nazif Kara davasına pürüz çıkartacak bir isim olacağı belirtiliyor.​

Son düzenleme:
İyi transfer.
Gazete patronu vardı galiba onun yerine mi geldi yoksa başka bir karakter mi acaba?

Güzel transfer Karaday'ım bomba gibi geliyor

Kendilerini Survivor'dan dolayı hiç sevmiyorum...Biraz itici buluyorum ama seveni çok diziye olumlu yansır...

hayırlı olsun bende survıvor dan dolayı kendisini severim

ATV ekranlarının sevilen dizisi AY Yapım imzalı 2. sezonu ile Pazartesi günü başlayacak Karadayı'ya şok bir transfer daha yapıldı kadrosuna geçen senelerde Survivor yarışmasında yer alan oyuncu Nihat Altınkaya katıldı.

Nihat Altınkaya dizide gazeteci Sinan Koca karakterini canlandıracak.

Karadayı | Yeni Sezon - Pazartesi - 20.00 | ATV

Sanirim daha cok Kara Ailesine yarayacak bir gazeteci olacak. Baska bir gazete icin calisiyor olabilir. 'Melih' bu isi yürütemedi.

İyi bir transfer, hayırlı olsun

bir turlu umadigini bulmayan oyuncular kervaninda olan oyuncu , umarim bu sefer olur.
NOTE: KARADAYI in sonu EZEL gibi olmasinda!

süper bi transfer dün gazetede okudum konuyu açsaydım keşke

Güzel bir transfer. Oyunculuğu güzel. Diziye iyi olacaktır. Hayırlı olsun.

Diziyi izlemiyorum ama oyuncuyu daha önce görmüştüm çok yetenekli bir isim değil ama hayran kitlesi iyi diziye ufakta olsa katkı sağlar bence.

Hayırlı olsun Nihat reyiz katkı sağlar mutlaka diziye. Tutmuş bir diziye girmesi de iyi olmuş kendisi adına.

Diziden ziyade oyuncu için başarılı bir seçim olmuş.

Tozlu Yollar'dan sonra yine dönem işine devam etmiş oldu.