Nigar Kalfa Öldü mü ?

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
Muhteşem Yüzyıl'da Meral Okay'ın Ölümünden Sonra Senaryoyu Devralan Yılmaz Şahin'e Tepki Var !

nigarkalfa1.jpg

Bu sezon diziye giren Firuze karakterini pek çok isim eleştirmişti, hatta bu karakter nedeniyle diziyi bırakacağını söyleyenler vardı. Bu sefer de gündeme Nigar Kalfa geldi. Nigar Kalfa'nın Meral Okay'dan sonra inanılmaz bir değişim yaşadığını, adeta Nigar Kalfa'nın ölüp yerine yeni birinin geldiğini ve yeni Nigar'ın beğenilmediğini Yüksel Aytuğ köşesinde yazdı.

O yazı :

" Muhteşem Yüzyıl'daki Nigar Kalfa karakterinin değişimi baş döndürücü. Biz onu geçen sezon aşkı uğruna dik duran, özü sözü bir, saray entrikaların akarşı adeta tek başına direnen, doğuştan 'soylu' bir kadın olarak izlemiştik. Filiz Ahmet'in büyük bir başarıyla canlandırdığı Nigar Kalfa karakteri, bu haliyle dizinin izleyicileri tarafından büyük takdir görmüştü.

Ama gelin görün ki, dizinin senaryosunu yazan Meral Okay'ın vefatından sonra bizim Nigar Kalfa'ya bir haller oldu. O cetvel gibi dümdüz kadın gitti, yerine yılan gibi kıvrılan, iki cephe arasında laf getirip götüren, her krizi fırsata dönüştürmeye çabalayan, amacına ulaşmak uğruna erkekleri baştan çıkarmayı göze alan, riyakâr, ikiyüzlü bir kadın geldi.

Sizi bilmem ama ben bu yeni Nigar'a hiç ısınamadım... "

Kimse görüş yazmamış, bir şey yazmak isteyen olur mu diye ilk ve son kez up'luyorum. :)

doğru bir eleştiri yeni nigarı bende sevmedim :))

hanımefendi nigar gitmiş yerine fingirdek nigar gelmiş :)

meral okay varken nigar pargalı ile beraber güllük gülistanlık yaşıyordu olay ortaya çıkınca hepsi faydalanmak istedi nigardan nigar da haliyle altta kalmadı intikam alıyor bence böyle çok daha iyi tek zeki kadın hürrem kalırsa dizinin anlamaı kalmaz

Yeni senarist dizinin ruhunu bozup reytinge odaklanmış gibi geliyor bana bu haberleri okuyunca. Şimdi değil de gelecek sene falan dizi kaliteli imajından sıyrılabilir mi diye düşünüyorum senaryo nedeniyle...

Nigar Kalfa'nın iyiliğinden yararlanarak başka bir karakter yaratmış istemis yeni senarist ama eski Nigar Kalfa daha iyiydi kanımca..

Yeni senarist dizinin ruhunu bozup reytinge odaklanmış gibi geliyor bana bu haberleri okuyunca. Şimdi değil de gelecek sene falan dizi kaliteli imajından sıyrılabilir mi diye düşünüyorum senaryo nedeniyle...

bendede o tarz bir tededdüt oluştu ..:)

sanki meral okayın geçen seneki harem entrikalarının daha ucuz versiyonu sahneleniyor bu sene... umarım tahminimizde yanılırız .. meral okaydaki senaryoda haremdeki kadınların asaleti vardı bir duruşu vardı geçen sene tek haremin standartlarına uymayan karakter aybigeydi ama bu sene geçen seneki karakterlerde bozulmalar görülüyor..

bu seneki en büyük sıkıntı dizideki pargalı karakterinin yeterince dizide olmaması sanki pargalıya iş olsun diye roller verilmiş oysa pargalının tamda öleceği sezon pargalı üstüne daha çok ağırlık verilmeliydi dizideki tempo ordan arttırılmalıydı gidişata göre pargalının öldürülmesi haremdeki kadınların entrikaları arasında boğulacak :))

Son düzenleme:
Ama böyle olması gerekiyordu. Sonuçta hem Hürreme hem de Haticeye kin besliyor. İkisine de iyi gözükmek zorunda:)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan