Nickimi Değiştirdim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen üyelerinden SamanyoluTv nickli arkadaşımız nickini değiştirmiştir.

Yeni nicki;
@kvp-medya

Ben de senin değiştirdiğini düşündüm ve bir baktım aynı. Sonra girdim, bir de baktım, başkasının konusunu açmışsın. Sen de değiştirsen diyeceğim de, "böyle iyi, bu alışıldı artık" dersin. :D

Daha iyi olmuş sonuçta kanal adları nicki güzel olmuyor:)

Eski nick kötüydü dogru. Bu ona göre daha iyi olmus ama "medya" eki pek iyi durmamis gibi. Yine de hayirli olsun.

Sen degistirme sakin @takas :D

Ben de senin değiştirdiğini düşündüm ve bir baktım aynı. Sonra girdim, bir de baktım, başkasının konusunu açmışsın. Sen de değiştirsen diyeceğim de, "böyle iyi, bu alışıldı artık" dersin. :D
ben nick mick değiştirmem :D

+1 Ama
ben nick mick değiştirmem :D
Buna katılıyorum :D

Bence -medya ekini oradan çıkarıp bizim Maskeli Fedai'nin eski nicki olan kvp daha güzel olurdu bence hayırlı olsun kardeş

Hayırlı olsun ancak pek beğendim. Bari Kvp'den sevdiğin bir karakterin adını yapsaymışsın. 🙄

Takas'ın konuyu açtığını görünce ve değişmeyen nicki görünce dalga geçiyor sandım.:F

Hayılısı olsun arkadaşımız adına.:DPek beğenmedim.:A

@takas aga yüreğime indi :D nick yerli yerinde olunca rahatladım.

medya işi bozuyor ama hayırlısı olsun :) Favori Şirin'den iyidir yine :D