Nick Offerman ve Jeffrey Donovan ''Fargo'' Yolunda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

FX'in efsanevi bir sezonun ardından kitlesini oluşturan ve Emmy ödüllerinde de en iyi mini dizisi dahil pek çok kategoride adaylık toplayan dizisi Fargo'nun ikinci sezonundan haber var.

1979’da geçecek olan dizinin ikinci sezonunda başrol olması için Parks and Recreation dizisinde Ron Swanson karakterini canlandıran Nick Offerman'la görüşüldüğü açıklandı.

Bir diğer başrol için bugün pek çok kaynaktan doğrulanan habere göre yapımcılar Burn Notice dizisinin yıldızı Jeffrey Donovan ile görüşme halinde.

Nick Offerman ve Jeffrey Donovon'un, Fargo'nun ikinci sezonunda olup olmayacağının birkaç gün içinde kesinlik kazanması bekleniyor...

Eğer kadroya dahil olurlarsa güzel olur, hadi hayırlısı...

Nick Offerman iyi olur diziye yakışacak bir isim. Diğer oyuncuyu tanımıyorum ya da hatırlamadım bir yerden.

Tabii eğer başrol bu iki isimse hayal kırıklığı.

Nick Offerman iyi olur diziye yakışacak bir isim. Diğer oyuncuyu tanımıyorum ya da hatırlamadım bir yerden.

Tabii eğer başrol bu iki isimse hayal kırıklığı.
Şimdi İmdb'ye baktım da isimleri yer alıyor, anlaşma tamam gibi. Sağdaki abiyi gözüm tuttu.

Ben Martin Freeman ve polis ailesini daha çok sevdiğimden o kadar da şart değil.
martin freeman ın olduğu bob tohrnton un az çıktığı bölümler sıkıldığımı hatırlıyorum ? bir oyuncunun ya da karakterin diziye kaytkısı izlerken daha çok anlaşılıyor ?
mesela bir 6. bölüm vardı harikaydı orda sen martin freeman mı izledin billy bob mu ?

martin freeman ın çizdiği ezik karakter ilginçti diziye renk kattı ama dizinin herşeyi değildi ama aynı şeyi malvo için söyleyemem

Altıncı bölümü hatırlamadığımdan bir şey diyemem.

Tabii Billy Bob Thornton'un hakkını vermek lazım çok başarılı performanstı oyunculuk anlamında dizinin en iyisiydi. Sadece karakterini sevmemiştim ama tabii Malvo karakterinin katkısını da inkat edemem. Diziyi güzel yapan şeylerden biri zaten tek bir karakterle sınırlı kalmamasıydı.

malvonun sisli havada iki kişiyi boğazlayıp bir kişiyide sandalyeye bağlayıp polisleri tarattırdığı bölümdü