- Reaksiyon puanı
- 114,830
- Puanı
- 1,060
Forumun kurucusu, sevilen üyesi @bazinga ‘nın bugün Doğum Günü!
Öncelikle ailenle sonrada bizlerle nice güzel yıllara inşallah
50 biraz az olmuş sankiNice yıllara sayın adminim @bazinga , Original, OzaN bunlar da eski nickleri
50 yi devirdiğin şu günlerde musmutlu olmanı, aradığın en kaliteli filmi izlemeyi, kafaların hep güzel olmasını temenni ederim
Biz küçükken anlatırdı 16 17 yaşlarında forumu kurdum diye bizde o zaman safız tabi daha GTA vice City oynuyirum o zamanlar inanırdım50 biraz az olmuş sanki
Kaç yaşında kurdu peki sence? Bende 13 yaşında kurmuş diye duydumBiz küçükken anlatırdı 16 17 yaşlarında forumu kurdum diye bizde o zaman safız tabi daha GTA vice City oynuyirum o zamanlar inanırdım
13 yaşında Tetris oynuyordur o. Bir ara video felan paylaşmıştı kendini ama forumu 17 den büyüktür diye umuyorum ama öyle 17 diyorsa 17 dirKaç yaşında kurdu peki sence? Bende 13 yaşında kurmuş diye duydum
Adminin yaşını bilmiyorum ama 90’lar çocuğu olduğu kesin
Konudaki fotoyu beğendin mi.doğum günün kutlu olsun @bazinga nice senelere
seni pek tanıyamasamda iyi birine benziyorsun sanki
acaba yanlış günde mi açtım. Admin hiç tepki vermiyorDoğum günün kutlu olsun @bazinga sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallah 🎂🥳
Admin öyledir ya yakın arkadaşların gibi anlık tepki bekleme ondan Kafasına estiğinde gelir muhakkak konuyaKonudaki fotoyu beğendin mi.
Sen seversin gölleri
acaba yanlış günde mi açtım. Admin hiç tepki vermiyor
Genelde günü tutturamayıp kendisinin doğum gününü sonradan kutlardım. Bu kez günüdür deyip konu açtık
konudaki foto için geldim zaten gelmişken bazingayıda kutlayıp gideyim bari boşuna gelmemiş olurum diyordumKonudaki fotoyu beğendin mi.
Sen seversin gölleri
acaba yanlış günde mi açtım. Admin hiç tepki vermiyor
Genelde günü tutturamayıp kendisinin doğum gününü sonradan kutlardım. Bu kez günüdür deyip konu açtık
Konuyada beğeni atar o zaman insan.konudaki foto için geldim zaten gelmişken bazingayıda kutlayıp gideyim bari boşuna gelmemiş olurum diyordum
isveçte göllerin üstünde sekerek zıplayarakmı geçiyorsunuz metrekareye üç göl düşüyor özellikle finlandiya daha berbattı bu konuda
o arkadaş benim kadar bilmiyormuş ben oraları çok daha iyi bilirim iskandinav ülkelerini oldum olası sevmişimdir fırsat bulursam norveçin şu güneş batmayan kuzey noktasına gitmek isterdimKonuyada beğeni atar o zaman insan.
Şu ikinci mesajını bire bir değer verdiğim bir arkadaşım sormuştu (Finlandiya kısmı eksikti onda). Bana onu hatırlattın.
Göl çok fazla. Bazen zıplıyorum. Bazen yüzüyorum. Duruma göre değişiyor
Demek ki bilmiyormuş ama o da severdi senin gibi buraları. Kulaklarını çınlatalımo arkadaş benim kadar bilmiyormuş ben oraları çok daha iyi bilirim iskandinav ülkelerini oldum olası sevmişimdir fırsat bulursam norveçin şu güneş batmayan kuzey noktasına gitmek isterdim