Gece gece bulmaca gibi yanıt verir çık çıkabilirsen işin içinden.Sen de @Dosi 'ye sorsana tarihini
Gece gece bulmaca gibi yanıt verir çık çıkabilirsen işin içinden.Sen de @Dosi 'ye sorsana tarihini
Gece gece bulmaca gibi yanıt verir çık çıkabilirsen işin içinden.
Verdi gerçi bir tarih ama üstünde durmadım.Verirse yine ṣükret
Vaktinde konu açsan kutlardım diyip topu geri sana atıyorum.demek ki o senede sonradan açılmışdesene sen tam Lucia günü doğmuşsun
@xemrexxx seni kutlamadı, artık onun hiç bir mesajına reaksiyon bırakma görsün gününü
Verdi gerçi bir tarih ama üstünde durmadım.
Ne ara? Benim niye haberim yok@Yakamoz-Asi
Yazdın ya 1928 mi ne dört basamaklı bir rakamNe ara? Benim niye haberim yok@Yakamoz-Asi
Tatlı kaos çıktı.İyice çorba oldu
Vaktinde senin gibi belirtmemiş ayrıca bir kaç gün yoktumVaktinde konu açsan kutlardım diyip topu geri sana atıyorum.
1940 doğduğum yıl dedim. Aynı şey değil
Aaaa isveç kralını arıyorum hemenVaktinde senin gibi belirtmemiş ayrıca bir kaç gün yoktum
Neyse senin için açtığım konuyu sileyim
1940 doğduğum yıl dedim. Aynı şey değil@Yakamoz-Asi
Onun bir yetkisi yok, sadece ülkeyi tanıtıyorAaaa isveç kralını arıyorum hemen
Olsun adını birkaç skandala karıştırmalı, neyse ben youtube A geri döneyim isveçi karıştıran kürt mafya lideri diye bir haber - belgesel izliyordum belki seni ona havale ederimOnun bir yetkisi yok, sadece ülkeyi tanıtıyorbol şans
Vaktinde senin gibi belirtmemiş ayrıca bir kaç gün yoktum
Neyse senin için açtığım konuyu sileyim
1940 doğduğum yıl dedim. Aynı şey değil@Yakamoz-Asi
Kurdiska räven mi acabaOlsun adını birkaç skandala karıştırmalı, neyse ben youtube A geri döneyim isveçi karıştıran kürt mafya lideri diye bir haber - belgesel izliyordum belki seni ona havale ederim
Adım sayısıydı, özel olarak belirtmedim sonuçtaBu 1940'ı çöz @12.Adam
Kurdiska räven mi acabaiyi seyirler
Adım sayısıydı, özel olarak belirtmedim sonuçta
Mosi de numara çooookBana özel gibi geldi.@12.Adam
Tamam o zaman beni 83 yaşında olarak kabul edin ne diyeyimBana özel gibi geldi.@12.Adam
Tamam o zaman beni 83 yaşında olarak kabul edin ne diyeyim
Ah ah gençlik. Ne deli yıllarımdı o öyleBence 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?