New Girl'ün yapımcısı dizinin gelecek bölümleri hakkında konuştu!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
729365.jpg

New Girl'ün idari yapımcılarından Liz Meriwether yaptığı açıklamada dizideki karakterlerin ailelerini yavaş yavaş tanıtmayı düşündüklerini belirtti.

Entertainment Weekly'e konuşan Meriwether; Jess (Zooey Deschanel), Nick (Jake M Johnson) ve Schmidt (Max Greenfield) hakkında daha fazla şey öğrenmenin kendisinin de hoşuna gideceğini söyledi ve ''İlerleyen bölümlerde kesinlikle aile hikayelerine gireceğiz'' şeklinde konuştu.

''Jess'in anne ve babasıyla ilgili çok komik malzemeler çıkacağını hissediyorum. Ayrıca Schmidt'in ve Nick'in ailesinin kimler ve nasıl karakterler olduğu da merak konusu. Bu konulara girmeyi düşünüyoruz'' ifadelerini kullanan Meriwether, dizi fanlarının karakterlerin yakınlarıyla tanışmak için biraz beklemeleri gerektiğini belirterek sözlerini şöyle noktaladı: ''Yazarlar odasında sürekli tartışılıyor, henüz kesin bir zaman veremiyorum. Ancak yakın bir zamanda bahsettiklerimin gerçekleşeceğini düşünüyorum.''

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra internetten tanıştığı üç erkekle aynı evi paylaşmaya başlayan Jess karakterini Zooey Deschanel'in canlandırdığı New Girl, 'Bells' isimli yeni bölümüyle 29 Kasım Salı akşamı Fox ekranlarına gelecek.