Nevin Efe 'Kirli Sepeti' Kadrosunda! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,696
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GA_D4H3WwAAqi5m

FOX'un sevilen dizisi 'Kirli Sepeti'ne sürpriz isim.

Yönetmen koltuğuna Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu; Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un başrolünü paylaştığı Medyapım imzalı dizinin kadrosuna Nevin Efe dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu ve Seksenler gibi dizilerin yanı sıra birçok tiyatro oyunu ve sinema filminde izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Murat'ın (Halil İbrahim Ceyhan) annesi rolüyle kamera karşısına geçiyor.

Kirli Sepeti, yeni bölümüyle pazar 20.00'de FOX'ta!

• Harika
Reactions: Gizmen
Kendisini çıkaramadım ama diziye renk katacaktır. Kadro şekillendikçe dizi daha iyi hale geldi.

Mete Aymar'ın annesi, Ahmet ile Gülden'in ev sahibi. :( Uzun zaman sonra televizyonda görmek ne kadar güzel, umarım diğer isimler gibi kısa süreli olmaz da uzun süreli kadroda yer alır.

Murat'ın böyle bir annesinin olacağı aklımın ucundan geçmezdi. :A

< eskilerden kult is - alacakaranlik - dizisinde ilk izlemistim kendisini...
(ugur yucel,kenan imirzalioglu) .

kendisini en son izledigim digital bir projeydi... > -sahipli- tek sezonluk kaliteli bir projeydi.

acik ekran da basta belirttigim dizi den sonra kendisini tekrardan izleyecegim - umarim rolu kalici olur .

hos gelmis .
Sahipliyi izlemiştim blu tv de. Ama orada ki cinni makyajlardan oyuncuyu çıkaramadım muhtamelen :D

* izledigini yeni ogrendim. peki begendin mi ? .
*tur olarak dizi baglaminda nadir yapilan islerdendi .
yillar once yapilan -acayip hikayeler- dizisi de tadi damak da kalan kaliteli islerdendi....

bu tur yapimlarin dizi olarak artmasini gormek isterim.
evet çok sevmiştim o diziyi. Genelde o türü filmlerde görürdük dizi olarak çekilmesi de hoş olmuştu.
Acayip Hikayeler dizisinin bende yeri ayrıdır zaten. Çok severek takip ediyordum. Farklı kafada bir diziydi. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 yapımı bir diziydi. Tam 11 yıl geçmiş ve öyle dizi gelmedi bir daha.
46 yok olan dizisini hatırlıyor musun ? o dizinin de bende yeri ayrıdır. Benim kafamda ki diziler bu tarzda ki diziler ama ne yazık ki bu sistemle 13 bölümü geçemiyorlar.

Kiz bu dizi bitmiyci heralde... Korkma Ben Yanindayim neyin yerine gelecek merak uyandirdi wllah!

hatirlarsan , *acayip hikayeler'in jenerigi bile yenilikciydi...
her bolumde ayri ayri islenen gizemli vs hikayeleri bir yana, soundlar,efektler,renkler,dekor ,muzik vb noktalar da -dizi olarak tum bu yonlerden ilk noir arty house vibe aldigim uluslaraasi seviyede leziz bir projeydi.

46 yok olan.dizisini izlemedim. behzat c nin basrol oldugu proje dimi bu ?

son donem digital dizilerden ise - cok iyi oyunculuklarla bezeli, >
gizem yonu fazla yuksek, polisiye,cinayet vaka yonu noir tarzda yazilimi olan , kaliteli cekim ve sahne gecisleri , , sufizm, simgeler, istanbul tarihinin ve denizinin de gece gunduz arzi endam ettigi gecmis zaman vs baglaminda kaliteli islenmis *alef dizisini farkli bulmustum iyi anlamda....

film olarak korku/gizem dersen, bizim yonetmenler den bir kacini begeniyorum....
sanirim ilk *alper mestci nin filmini izlemistim bu turde : musallat.
(burak ozcivit'in de ilk filmi olmasi lazim :) . )

*sahipli dizisinin de yonetmenidir(alper mestci) ayrica....

sahipli den bahsetmisken, korku gizem dram kombolu babak anvari'nin filmi de farkli bulmustum.
Dün akşam yazamadım kusuruma bakma lütfen. Ancak fırsat bulabildim. Şimdi sen deyince acayip hikayelerin jeneriğine baktım yıllar sonra. Özlemişim gerçekten. O tarzda yaratıcı projeler çıkmıyor artık. Dijitalde bile yok öylesi. O diziye ilham olan karikatürist de vefat etmişti baya bir önce sanırım. Çok üzülmüştüm.

46 yok olan Erdal Beşikçioğlu'nun dizisiydi evet. Sabahları profesor akşamları seri katil olan bir adamı anlatıyordu. Her bölümü 1 saatti. Sanırım dr jekyll and mr hyde kitabından esinlenmişti. O kitabı okuma fırsatın oldu mu hiç tavsiye ederim. Güzel bir eserdir. Eskiden Alper Mestçi'yi çok severdim. Ancak cin evreni sınırlı olduğu ve kendini tekrarladığı için o türden çıkamamasını yanlış bulmuşumdur. Gen filmi gibi gerilime kayan filmler çekse daha iyi olabilir bence. Ben de dabbe filmini çeken insanı bir ara takip ediyordum ancak o da ortalarda yok bir süredir. Hakkında bir sürü söylenti var ama bilemiyorum gerçeği nedir.

@Gizmen ,

bende merak ediyorum -acayip hikayeler skalasinda farkli bir isin neden yapilmamasi konusunu....
< . >
onceki mesajda dedigim gibi, en yakin lezzet aldigim proje : alef dizisiydi....

karikaturist den bahsedince, bende anime baglaminda bir merhum'u hatirladim.satoshi . sayet anime dizi degilde -filme ilgiliysen, cok saglam bir kac film onerebilirim kendisi imzali.

46 dizisi acilimi ilginc bir ise benziyor anlattigina gore...
< erdal besikcioglu en son hamlet projesini listeme almistim.
eski islerden onceki mesajda bahsini ettigim dizi,en son izledigim projesiydi, gokce bahadir ile oynadigi.....

alper mestci ,,bu korku turunde ilk mi suan hatirlamiyorum...
bu turde yerli olarak en son *baskin isimli filmi izlemistim .soundlari ve renk kullanimi,dekor cok basarili bulmustum.

hikayesi ve tarzi fazla geren random dunya sinamasi korku gerilim bir film yaz dersen ; https://www.imdb.com/title/tt0286751/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_pulse

bir de, dedigim babak anvari nin filmi de hype yapmisti dunya genelinde.

gen filmini izlemis begenmistim.
Alef dizisini izledim çok güzel polisiye bir yapımdı. Sadece 2.sezon son bölümünü izlemedim bir türlü de bölümü açıp izleyemedim hala :D dizide ki mistik hava gerçekten farklı bir haz veriyordu.

Acayip hikayeler benzeri bir işin gelmesini özellikle televizyona gelmesini bu şartlarda zor görüyorum. Çünkü bizden hikayeler isteyen bir denek kitlesi var reyting düzeninin. O yüzden reytingi seyirci düzleminde çoğaltırlar ve farklı dizileri ve yarışmaları izleyen seyirciyi de işin içine katarlarsa o zaman şansı olur öyle yapımların.

Anime şimdiye kadar ilgimi çeken bir tür olmadı ama bir önerin olursa izlerim mutlaka. Ben daha çok the simpsons, Disenchantment tarzı yapımları izlemiştim öncesinde. Sadece şimdi ismini hatırlayamadığım netflix'de korku türünde bir anime izlediğimi hatırlıyorum. O hoşuma gitmişti.

Erdal Beşikçioğlu'nun adı efsane dizisini mi diyorsun. O dizinin ilk bölümlerini izlemiştim. Güzel başlamıştı ancak sonradan ana kadro dağılınca tadı kaçan bir iş oldu bence. 46 Yok Olan ismini 46 lık tabirinden alıyordu. Dizide bir sahnesinde şaman töreni bile vardı. Bu türlü egzantrik yapımlar eskiden starda olurdu. Artık o işlere girmemesi açıkcası beni üzüyor.

Ben de tam hatırlayamadım ancak ilk korku Türk filmi Büyü diye hatırlıyorum. Onu kendisi mi yapmıştı bilemedim. Baskın filmi şu cehennem tasviri olan film değil mi ? onu ben de çok sevmiştim. Aynı yapımcının (sanırım can evrenol) ev kadını filmi de ayrı güzeldi bence. Gönderdiğin filmi mutlaka izleyeceğim yarın. Gözden kaçırdığıma şaşırdım izlediğimi hatırlamadım tam benim seveceğim tarza benziyor :)