Netflix'ten Yeni Dizi: "Bloodline"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

House of Cards, Orange is the New Black gibi iddialı dizilere ev sahipliği yapan yeni nesil dijital platform Netflix'ten iddialı bir yeni dizi daha geliyor...

Friday Night Lights dizisinin başrolü olarak tanınan ve bu diziyle Emmy ödülü de kazanan Kyle Chandler'ın başrolünde yer alacağı "Bloodline" adlı dizinin bir diğer başrol oyuncusu ise Freaks and Geeks dizisinin başrolü olarak tanınan Linda Cardellini.

Sırlarla dolu bir ailenin draması olacak dizi dört yetişkin kardeşin etrafında şekillenecek.

Bloodline'ın çıkış tarihi ise Mart 2015 olarak açıklandı. Dizinin tüm bölümlerinin diğer Netflix dizilerinden alışıldığı gibi aynı anda çıkması bekleniyor.

Dizinin ilk teaser'ı da yayınlandı işte o teaser:

@berkann @cevaa @xemrexxx

hemlock grove dışında dizisini izlemedim ama konu şimdilik iyi gözüküyor detaylar belli olsun bakarız

@cevaa bak Linda yok diyordun ortalarda şimdi o da iddialı yeni dizide başrol. Freaks and Geeks'te ben oynasam ben bile büyük yıldızdım herhalde şu an.

Neal ve Lindsay'in kardeşi yok ortalarda ama

Bu arada diziyi izlemem
Neal, Selfie'nin son bölümünde var.

Diğer çocuk da Bones'ta oynuyormuş yıllardır.

Evet o ikisi biraz daha gerilerde kalmış ama olsun onlar da parlarlar daha yaşları genç.

Bu arada diziyle ilgili daha ortada pek bir şey yokken niye kestirip attın anlamadım.
Bana baya potansiyelli bir yapım gibi geldi.

Teaser baya bilgilendirici olmuş.

Konu fazla ilgi çekici değil ama önemli olan nasıl işlendiği.İyi birşey çıkabilir gibi ortaya.

önce Friday Night Lights izleyeyim soa da bunu ama yazın tabikii

Avatardaki adam Düzenbaz veya The Wolf Of WallStreet filminde oynuyordu sanırım. Oyunculuğunu beğenmiştim. Ama dizi yerine yeni bir filmde görmek daha güzel olurdu

Konusunu yazmışsın işte
Sırlarla dolu bir aile draması

Banane bunların sırlarından

Konusunu yazmışsın işte
Sırlarla dolu bir aile draması

Banane bunların sırlarından
Sır var sır var. Sırra göre dizi tamamen farklı bir yere gidebilir. Türü drama ve gerilim olarak gözüküyor ve fragmana bakılırsa da farklı bir havası olacak gibi.

Avatardaki adam Düzenbaz veya The Wolf Of WallStreet filminde oynuyordu sanırım. Oyunculuğunu beğenmiştim. Ama dizi yerine yeni bir filmde görmek daha güzel olurdu
Wolf of Wall Street'te varmış başrol oyuncusu.