Netflix'ten Yeni Bir Proje Daha: "Fatma"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,875
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Netfix Türkiye'nin yerli yapım atakları devam ediyor!

NMIpuk9ZqMoloKnFUPhIBTpkDahG_PN7MzYjfhoy5c9Qmm7ayKXq2EhHpfKu_-mSU8OjTxxoMChl-KajrT1MQzSC5W4uxutiA12Dlgc32b7a7TDSGFm9Ly2fhvk


Berkun Oya, Çağan Irmak, Ece Yörenç ve Meriç Acemi gibi isimlerin katıldığı etkinlikte Türkiye yapımı yeni projelerini paylaşan Netflix, 'Fatma' projesini de duyurdu.

Daha önce 'Hakan Muhafız', 'Aşk 101', 'Atiye' gibi projeleri yayınlayan Netflix'in, yapımcılığnı Başak Abacıgil'in üsteleneceği, senaryosunu ise Özgür Önürme'nin kaleme alacağı yeni projenin konusu şöyle:
Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Cast kadrosu henüz belli olmayan proje Netflix izleyicisi ile buluşacak.

Kaynak: Ranini​
 
Bu dizinin Fatma'sı çok yetenekli tiyatrocu bir kadın olmalı ama kim olur bakalım göreceğiz yeteneksiz biri olursa tutmaz. İsim de değişmeli aynen.
 
Konu ilgi çekici gerçekten ama ismi hiç beğenmedim, değişmeli. Her gün Netflix haberi duyuyoruz maşallah. :X