Netflix'ten Şaşırtan Bir İlk Daha!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,693
Puanı
1,061
Amerika'nın öne çıkan internet platformlarından biri olan Netflix'ten haber var!

Platform, bir ilki gerçekleştirdi. İlk sezonunun tamamı çekilen ve sezon ortasında yayına girmesi planlanan Unbreakable Kimmy Schmidt, NBC'in diziyi koyacak uygun bir saat bulamaması nedeniyle Netflix'e satıldı. Üstelik şirket diziye şimdiden (yine 13 bölümlük) ikinci sezon onayını da verdi.

Başrollerini Ellie Kemper ve Jane Krakowski'nin üstlendiği dizi, tarikattan kurtulup New York'a gelen Kimmy isimli bir kadının yaşadığı eğlenceli olayları anlatıyor. İlk sezonu 13 bölümden oluşacak dizinin senaristliğini ise Tina Fey yapıyor.

Unbreakable Kimmy Schmidt, yakında Netflix'te ekrana gelecek.

harbiden bu dizinin başrolünde erkek yok mu ? eğer oyuncular o iki bayandan oluşuyorsa ben bu diziyi kaçırmam

@Çiğdem- derdine yansın? parlaksız dizilerdenmiş

NBC bu diziyi tanıtmışmıydı ki bu sezon???

Sezon ortasında yayına girecekti, ama kanal uygun bir saat bulamamış. Bu yüzden de Netflix almış diziyi ve ikinci sezon onayını da vermiş...
Yok orayı anladım
Kanallar sezonluk dizilerini önceden duyururdu ama tarihlerini duyurmazdı sonradan belirledikleri için. Bu toptan duyurular sırasında sanırım tanıtılmadı
Neyse Netflix adına iyi olmuş

Yok orayı anladım
Kanallar sezonluk dizilerini önceden duyururdu ama tarihlerini duyurmazdı sonradan belirledikleri için. Bu toptan duyurular sırasında sanırım tanıtılmadı
Neyse Netflix adına iyi olmuş
Tanıtıldı o da, ama yer bulunamadı işte. NBC zaten Mission: Control ve Emerald City isimli iki yeni dizisini de daha başlamadan iptal etmişti zaten. Demek ki kanalda fazla yer yok...

Çok saçma olmuş yani konudan anladığım kadarı ile.

Tina Fey senaryo yazıyormuydu bu arada.😱

Çok saçma olmuş yani konudan anladığım kadarı ile.

Tina Fey senaryo yazıyormuydu bu arada.😱
7 sezon boyunca yayınlanan 30 Rock'ı o yazdı, ne diyorsun sen? 😱

Hem neden anlamadın? NBC saat bulamamış ve dizi Netflix'e satılmış. İkinci sezon onayını da almış. Hem daha iyi olmuş bence. Anlamayacak ne var bunda?

Şaşrıtan kısmı anlamadım.

İlginç NBC reyting alacağını düşünmedi herhalde. Bu arada bir de yeni dizi siparişi vermişler Tina Fey'den.

30 Rock'ı izleyemedim ama bu dizisini izlerim artık Tina Fey'in.

Bu kanal dizilere sahip çıkıyor ya o kadar Hayır duası alıyor ki onun sayesinde yaz gecelerinde the killing izlemiştim